Τέτα Καμπουρέλη για Βαρβάρα Κίρκη: «Tην τελευταία φορά, φορούσε συνέχεια γυαλιά ηλίου, έδειχνε ανήσυχη»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε σήμερα το πρωί (4/7) η Τέτα Καμπουρέλη.

Η επιχειρηματίας που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την Βαρβάρα Κίρκη και τον Θέμη Αδαμαντίδη, αποκάλυψε πως την τελευταία φορά που είδε την ηθοποιό στο κομμωτήριό της, φορούσε συνέχεια γυαλιά ηλίου και πως έδειχνε ανήσυχη.

«Δεν είχα καταλάβει πως είχανε πρόβλημα στη σχέση τους. Ερχόντουσαν τακτικά στο κομμωτήριο και δεν είχα καταλάβει πως υπήρχαν σύννεφα στη σχέση τους. Ίσα ίσα ήταν και οι δύο τους ευγενικοί όπως πάντα με το προσωπικό. Την τελευταία φορά που είχαν

έρθει στο κομμωτήριο παρατήρησα πως η Βαρβάρα φορούσε συνέχεια γυαλιά ηλίου, έδειχνε ανήσυχη και κοιτούσε συνέχεια το κινητό της. Επίσης ιδιαίτερη εντύπωση μου δημιούργησε η άρνησή της να βγει κοινή φωτογραφία με τον Θέμη και εμένε σε αντίθεση με ότι γινόταν στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Διαβάστε ακόμα:

Σπύρος Μπιμπίλας-Πρω1νό: «Η Βαρβάρα Κίρκη έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη»

Ναταλί Κάκκαβα: Το δημόσιο ξέσπασμα και η απάντηση στους επικριτές της -«Βαρέθηκα να ακούω πως ο Γρηγόρης με πήρε μαζί του στην εκπομπή»

Θέμης Αδαμαντίδης: Η πρώην σύντροφός του, Αναστασία Στεφάνοβα στο Πρω1νό -«Με είχε χτυπήσει πολλές φορές, είχα καλέσει 8 φορές την αστυνομία»

Keywords
Τυχαία Θέματα