Περιπέτεια υγείας για τη Νατάσα Καλογρίδη: «Για οκτώ ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο»

Αντιμέτωπη με μια περιπέτεια υγείας ήρθε πριν από λίγες εβδομάδες η Νατάσα Καλογρίδη.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό και αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του Πάσχα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για οκτώ ημέρες, μετά από δάγκωμα σκύλου.

Πλέον η Νατάσα Καλογρίδη είναι καλά στην υγεία της και έχει αφήσει πίσω της αυτή τη δυσάρεστη περιπέτεια.

«Νομίζω ήρθε η ώρα να σας πω πώς πέρασα το Πάσχα μου. Στο νοσοκομείο. Δύο φίλες μου, νομίζω την Κυριακή των Βαΐων, βρήκαν ένα σκυλάκι στη μέση της Χαμοστέρνας. Θα το πατούσαν τα αυτοκίνητα, το έσωσαν κι από εκεί και πέρα μπήκαμε στη διαδικασία να μιλήσουμε με διάφορες φιλοζωικές. Τις ευχαριστώ πολύ, έκαναν σοβαρή δουλειά….Και με δάγκωσε. Το φιλοξένησαν οι φίλες μου αλλά έχουν κι ένα σκυλάκι που είναι λίγο περίεργο και μου έκαναν πρόταση να το φέρουν στον δικό μου τον χώρο γιατί έχω κήπο.

Είπα “οκ” αλλά επειδή έχω τρία γατάκια ήθελα να δω αντιδράσεις. Δεν ήταν καλές κι εκεί έπεσε το δάγκωμα. Πήγα έκανα αντιτετανικό, μου έδωσαν αντιβιώσεις, αντιφλεγμονώδη κλπ. Αυτό χειροτέρευε και για οκτώ ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο. Το σκυλάκι ήταν πανικοβλημένο, στρεσαρισμένο. Αυτά μωρέ, να είμαστε καλά. Τώρα είμαι μια χαρά. Έκτοτε έχουν περάσει δέκα ημέρες. Ακόμα εξακολουθώ να έχω πρηξίματα κλπ. Κατά τα άλλα καλά», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Έγκυος για δεύτερη φορά γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Τρύφωνας Σαμαράς: «Με ερωτεύτηκε ενώ εγώ είχα στενή σχέση με τον ναυαγοσώστη»

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Πανελλαδικών

Keywords
Τυχαία Θέματα