Περικλής Κονδυλάτος στο Πρω1νό: «Μετά το Survivor δεν έχουμε μιλήσει καθόλου με τον πατέρα μου»

Ο Περικλής Κονδυλάτος φιλοξενήθηκε στο Πρω1νό με αφορμή τις περιβόητες δηλώσεις του για το Metoo, που προκάλεσαν αντιδράσεις, αλλά και τα σχόλιά του για πρόσωπα της τηλεόρασης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τη Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων εξομολογήθηκε πως τους τελευταίους μήνες δεν έχει καμία σχέση με τον πατέρα του.

«Κι εγώ έχω περάσει πολλά κι εγώ είμαι πολύ ταλαιπωρημένος κι αν κάποιος μπορεί να δείξει ευαισθητοποίηση για το Metoo είμαι εγώ… Είμαι ένα παιδί που έχει βιώσει δυσκολίες στη ζωή του… Υπήρξα ένα παιδί

που έχω δει να συμβαίνουν μπροστά μου κάποια πράγματα που μπορούν να ενταχθούν σε αυτό που λέγεται κακοποίηση.

Αναφέρομαι στη σχέση μου με τον πατέρα μου αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό γιατί υπάρχουν κάποια θέματα που περιμένω να λυθούν. Έχουν να κάνουν με κάποια νομικά ζητήματα, σε σχέση με την αδελφή μου», ανέφερε στην αρχή ο Περικλής Κονδυλάτος και συνέχισε:

«Ο πατέρας μου αποφάσισε ότι δεν θέλει να μου μιλάει. Μετά το Survivor δεν έχουμε ξαναμιλήσει καθόλου. Έχω επιχειρήσει να του μιλήσω μαζί του γιατί έπρεπε να τον πάρω και τηλέφωνο για κάποια νομικά ζητήματα και μιλάμε μέσω του λογιστή μου και των δικηγόρων.

Τον ενόχλησε ότι μετέπειτα, όταν πήρα εγώ κάποια δημοσιότητα, είπα ότι δεν ήταν καλός πατέρας, που θα μπορούσε κανείς να το πει αυτό και για κομπλιμέντο για την συγκεκριμένη περίσταση. Δεν είναι κάτι που μπορώ να κάνω εγώ κάτι, να τον πιέσω. Είναι 90 χρονών, να είναι καλά στην υγεία του».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

 Στηβ Μιλάτος: «Στην εκπομπή της Σπυροπούλου το πρόβλημα ήταν ο Σταματόπουλος, με απέκοβε»

 Χρήστος Κυριαζής: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του

Άκης Τσοχατζόπουλος: Συγκλονίζει το ηχητικό ντοκουμέντο οκτώ μήνες πριν από τον θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα