Η Meghan Markle έκανε νέα δημόσια εμφάνιση και όλοι μιλάνε για αυτήν!

Κάθε εμφάνιση της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry γίνεται viral μέσα σε λίγα λεπτά και το ίδιο συνέβη και με τη χτεσινοβραδινή τους εμφάνιση στο Salute To Freedom Gala. Το ζευγάρι έφτασε πιασμένο χέρι χέρι και έδειχνε πολύ ευτυχισμένο και λαμπερό.

The Look

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στη Meghan Markle που ήταν εκθαμβωτική. Η Δούκισσα

επέλεξε για τη συγκεκριμένη βραδιά ένα κατακόκκινο φόρεμα της σχεδιάστριας Carolina Herrera που συνδύασε με Giuseppe Zanotti γόβες και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Το φόρεμα της Meghan είχε ένα βαθύ σκίσιμο στο μπροστινό μέρος ενώ πάνω από το φόρεμα και στο ύψος της φούστας υπήρχε μια εντυπωσιακή ουρά. Η ίδια έπιασε τα μαλλιά της σε έναν ασυτηρό ψηλό κότσο και έκανε ένα μακιγιάζ που δεν συνηθίζει, τονίζοντας με eyeliner την άκρη των ματιών της.

Σε ερώτηση μιας δημοσιογράφου για το αν είναι περήφανη για τον σύζυγό της η ίδια απάντησε «είμαι πάντα περήφανη για τον σύζυγό μου». Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες το ζευγάρι φαίνεται πάρα πολύ χαρούμενο και φαίνεται επίσης να έχει αφήσει πίσω του όλη τη στεναχώρια και την πίκρα από τη βασιλική ζωή που έκαναν όταν έμεναν στο Λονδίνο.

H Meghan Markle έχει αδυναμία στο κόκκινο χρώμα και στο παρελθόν το έχει επιλέξει και σε άλλες εμφανίσεις της. Το 2020 η Meghan είχε βρεθεί σε ακόμα ένα event στο Λονδίνο και είχε επιλέξει κόκκινη τουαλέτα.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Meghan Markle είχε φορέσει ξανά κόκκινο φόρεμα σε συνάντησή της με την Πριγκίπισσα του Μαρόκο.

© Dia Dipasupil/ Karwai Tang/ Pool/Samir Hussein / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

H Fashion Editor μας δείχνει πώς να φορέσουμε τα track pants με 3 τρόπους

ΑΥΤΟ το πανωφόρι αξίζει πραγματικά να το προσθέσεις στην ντουλάπα σου- Το must have κομμάτι της σεζόν

Η Hailey Bieber υιοθετεί μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα