Πειραιάς -Ιωάννα Μάνδρου: «Ας τον έσπρωχναν μέσα, ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές, όλα εκτός από το να τον σκοτώσεις»

Στη θλίψη έχει βυθίσει το πανελλήνιο η είδηση πως ένας 36χρονος άνδρας «έχασε» τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης (5/9), τη στιγμή που επιχειρούσε να επιβιβαστεί σε πλοίο που προορισμός του ήταν το Ηράκλειο της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, δύο άτομα του πληρώματος τον έσπρωξαν μέσα στο νερό

την ώρα που το καράβι έφευγε από το λιμάνι και αυτό είχε αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Για το τραγικό περιστατικό μίλησε στον αέρα του ΣΚΑΪ η Ιωάννα Μάνδρου, σχολιάζοντας -μεταξύ άλλων- τον τρόπο που οι υπάλληλοι έπρεπε να αντιδράσουν.

Όσα είπε η Ιωάννα Μάνδρου στον αέρα του ΣΚΑΪ

«Για αυτή την κτηνωδία, έχει παρέμβει ο εισαγγελέας, θα ασκηθεί βαριά ποινική δίωξη. Το καταλαβαίνουμε όλοι. Πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όταν σπρώχνεις έναν άνθρωπο ενώ το καράβι έχει ξεκινήσει, ξέρεις πως θα τον σκοτώσεις. Από επαγγελματίες, γιατί μιλάμε για επαγγελματίες. Είναι κτηνωδία. Για την κτηνωδία δε μπορεί να πεις κανείς τίποτα.

Ένας άνθρωπος 36 ετών να χάσει τη ζωή του για αυτό το πράγμα; Τόσο άδικα; Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον έσπρωχναν μέσα, ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές, ας τον παρέδιδαν στο λιμεναρχείο, ας του έβαζαν πρόστιμο, ας του ασκούσαν δίωξη στον εισαγγελέα. Όλα εκτός από το να τον σκοτώσεις», ανέφερε η Ιωάννα Μάνδρου.

Διαβάστε επίσης:

Γενέθλια για τον Νίκο Μουτσινά: Η αποκάλυψη της ηλικίας του και το μήνυμά του

Θέμης Κανέλλος: Πήγε να πάρει απαλλαγή από τον στρατό φορώντας μίνι φόρεμα -Βίντεο

Εριέττα Κούρκουλου για τον θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά: «Αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα