ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Σπουδές ΣΗΜΕΡΑ, Δουλειά ΑΥΡΙΟ, Επιτυχία ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΕΚ, ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΣΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Όταν μιλάμε για σπουδές, μιλάμε για ποιοτική εκπαιδευτική διαδικασία που οδηγεί στην αριστεία…

Όταν μιλάμε για κορυφαίες σπουδές, μιλάμε για την κατάκτηση της 1ης θέσης σε διακρίσεις, μετάλλια και βραβεύσεις των ίδιων των σπουδαστών στους μεγαλύτερους πανελλαδικούς

διαγωνισμούς, αλλά και σε σπουδαίες ευρωπαϊκές και ευρασιατικές διοργανώσεις…

Όταν μιλάμε για κορυφαίες σπουδές ΙΕΚ που εξασφαλίζουν όχι μόνο την επαγγελματική σου αποκατάσταση, αλλά και την επιτυχία, τότε η επιλογή σου μπορεί να είναι μόνο μία: ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Γιατί στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, όταν μιλάμε για υπεροχή στην ποιότητα σπουδών, μιλάμε με… αποδείξεις.

Αναφέρονται ενδεικτικά, αξιοσημείωτες κατακτήσεις των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, σε 6 αντίστοιχους Τομείς Σπουδών:

– Υγεία
– Ναυτιλιακά
– Τουριστικά
– Επισιτισμός
– Ομορφιά
– Πληροφορική

-ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Ο ηγέτης των μεταλλίων στις Σπουδές Φυσικοθεραπείας

Χρυσά, ασημένια και αργυρά μετάλλια απέσπασαν οι σπουδαστές Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, στο πλαίσιο της συμμετοχής του κορυφαίου ΙΕΚ για Σπουδές Φυσικοθεραπείας στο «WMF Intercontinental Massage Championship 2022»: μια διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μασάζ (World Massage Federation), όπου 150 φυσικοθεραπευτές (επαγγελματίες και σπουδαστές), από 38 χώρες, διαγωνίστηκαν σε ερασιτεχνικές και επαγγελματικές κατηγορίες!


-Βραβείο Καινοτομίας στη Ναυτιλία για τον Τομέα Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

Ένα από τα 6 βραβεία που απονεμήθηκαν για τα καλύτερα καινοτόμα projects για τη Ναυτιλία, απέσπασε ο Τομέας Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας στον 4ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό Καινοτομίας «Blue Growth» για τη «γαλάζια» οικονομία, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.


-H Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου βράβευσε τους σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ακόμα μία σημαντική βράβευση που επιβεβαιώνει την πρωταγωνιστική θέση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στις σπουδές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, ήρθε να προστεθεί στη «φαρέτρα» των βραβείων και διακρίσεων που αποσπούν κάθε χρόνο οι σπουδαστές Επισιτισμού του κορυφαίου ΙΕΚ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, από τη συμμετοχή τους στις μεγαλύτερες διοργανώσεις και εκθέσεις του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου. Ο λόγος για τη βράβευση των σπουδαστών Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο της έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ!


-Ο ξενοδοχειακός όμιλος ALDEMAR βράβευσε και φέτος σπουδαστή Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Η κορυφαία ξενοδοχειακή αλυσίδα Aldemar Resorts ξεχώρισε και βράβευσε, για άλλη μια χρονιά, σπουδαστή Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ! To βραβείο του «Καλύτερου Trainee» απονεμήθηκε από τον γνωστό ξενοδοχειακό όμιλο ALDEMAR στον σπουδαστή του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, Ιωάννη Κάππο, κατά τη διάρκεια της πρακτικής του άσκησης, ανεβάζοντας για άλλη μια φορά στην κορυφή του βάθρου τις Σπουδές Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

-Σημαντική διάκριση σπουδαστών Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά στον Ευρασιατικό διαγωνισμό της Cisco Networking Academy

Την 17η θέση στον Ευρασιατικό διαγωνισμό «NetRiders Skills Competition» της CISCO κατέκτησαν σπουδαστές Πληροφορικής της CISCO ACADEMY του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά. Ο εν λόγω διαγωνισμός που έχει καθιερώσει η Cisco Networking Academy στοχεύει στην ανάδειξη νέων στελεχών και μηχανικών, προσφέροντας παράλληλα πολύτιμη εμπειρία σε όλους τους διαγωνιζόμενους. Αποτελεί ένα παγκόσμιο γεγονός, το οποίο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εταιριών-κολοσσών που αναζητούν τα αυριανά στελέχη τους μεταξύ των επιτυχόντων!

-Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην κορυφή του Διεθνούς Διαγωνισμού Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης -DETROP- με 39 μετάλλια!

Το Νο1 Chef School έχει να επιδείξει μεγάλο αριθμό βραβεύσεων και διακρίσεων, με πιο πρόσφατα τα 39 μετάλλια που απέσπασε στο πλαίσιο της έκθεσης Τροφίμων & Ποτών «DETROP». Η dream team των chefs και pastry chefs του ΙΕΚ ΑΛΦΑ κατέκτησε μάλιστα το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Best School of the year» και «Best Pastry Chef» στον Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Τέχνης Νοτίου Ευρώπης, όπου συμμετείχαν οι κορυφαίες δημόσιες και ιδιωτικές σχολές Μαγειρικής της Ελλάδας και του εξωτερικού.

-Βράβευση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στην «BEAUTY MACEDONIA: FALL/WINTER»

Αισθητή έκανε την παρουσία του για ακόμα μία χρονιά ο Τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, στη μεγαλύτερη πολυκλαδική έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών Ομορφιάς στη Βόρειο Ελλάδα: «BEAUTY MACEDONIA -FALL/WINTER». Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές Κομμωτικής, Αισθητικής και Μακιγιάζ βραβεύτηκαν από τη διοργανώτρια εταιρεία «Beauty Greece Tsirimokou», για το επαγγελματικό τους προφίλ, την εξαιρετική συνεργασία και την άψογη εκπροσώπηση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα Νέα Tμήματα Οκτωβρίου 2023:

http://www.iekalfa.gr/
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

Μια ματιά ακόμα:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο μοναδικός fashion expert Λάκης Γαβαλάς επιστρέφει… στον Πειραιά και «υπογράφει» την επιτυχία σου στις Σπουδές Μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα