Πάτρα: Παρατεταμένη χρήση αναισθητικών ουσιών δείχνουν τα επεισόδια της Τζωρτζίνας

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις σχετικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας που πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο έφερε στο φως ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος. Το αδικοχαμένο κοριτσάκι φαίνεται πως είχε έναν βασανιστικό θάνατο, αφού της χορηγήθηκαν και αναισθητικά φάρμακα, τα οποία ήταν υπεύθυνα για τις ταχυκαρδίες και τις βραδυκαρδίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Βήματος της Κυριακής», γιατροί από την Πάτρα, πριν από τον

εντοπισμό της κεταμίνης, απέδιδαν κάποια από τα περίεργα επεισόδια της Τζωρτζίνας στη χορήγηση αναισθητικών φαρμάκων. Η Τζωρτζίνα, σύμφωνα με την εφημερίδα, σε τουλάχιστον 10-12 περιπτώσεις εμφάνισε αιφνιδιαστικά ταχυκαρδίες και βραδυκαρδίες άγνωστης προέλευσης.

Οι γιατροί από την Πάτρα, που σκοπεύουν να καταθέσουν στην 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, ενώ φέρεται να έχουν ενημερώσει και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, έχουν συντάξει τα έγγραφα προ πολλών μηνών και αποδίδουν τα επεισόδια αυτά σε πιθανή στέρηση οξυγόνου μέσω χορήγησης αναισθητικής ουσίας που προκαλούσε σε όλες τις περιπτώσεις τα δυσεξήγητα επεισόδια.

Αναφερόμενος στον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο Γρηγόρης Λέων δήλωσε στο Mega: «Φαίνεται ότι και η κεταμίνη σε αυτή τη θανατηφόρο δόση ήταν η χαριστική βολή, προφανώς οι προηγούμενες δόσεις δεν ήταν το ίδιο. Ή έγινε διαφορετική χρήση, διαφορετικών φαρμάκων ή επέδρασαν και κάποιοι άλλοι εξωγενείς παράγοντες όπως για παράδειγμα αυτό που φαίνεται ότι έχει επιδράσει στα δύο πρώτα παιδιά».

Από την πλευρά του, ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης δήλωσε: «Αποκλείοντας λοιπόν όλα τα κληρονομικά νοσήματα και τα παθολογικά, η δηλητηρίαση διά της κεταμίνης μπορεί να εξηγήσει επεισόδια σπασμών, ταχυκαρδίας, γαστρεντερικές διαταραχές και επεισόδια αμνησίας μετά τον ύπνο και εφιαλτών».

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega:

Διαβάστε ακόμα:

 Σωτήρης Καλυβάτσης: «Πλέον είμαι μονίμως εκτός ελέγχου γιατί δεν ξέρουμε από που μας έρχεται»

 Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Έφυγε το πιστόλι στον κόσμο και μείναμε άφωνες»

 Φιλιππίδης, Κιμούλης, Χαϊκάλης: Αποφασίστηκε η διαγραφή τους από το ΣΕΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα