Θανάσης Κατερινόπουλος: «Ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται να μας δουλεύει»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για την υπόθεση της Πάτρας και συγκεκριμένα για τον Μάνο Δασκαλάκη. Ο ίδιος ανέφερε πως μπορεί ο 30χρονος να βρίσκεται κατά της 33χρονης κατηγορούμενης στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ωστόσο στην κατάθεση που έδωσε στην ανακρίτρια φαίνεται να βρίσκεται δίπλα της και να τη στηρίζει.

«Εγώ χαρακτήρισα τον Μάνο Δασκαλάκη από τη γλώσσα του σώματος ζεν πρεμιέ. Ένας, ο οποίος χάνει τα παιδιά του και πηγαίνει στα δικαστήρια… Βγαίνοντας από εκεί,

είδατε όλοι έναν άνθρωπο που μόνο λύπη, μόνο πόνο, μόνο οδύνη δεν έδειχνε. Το αντίθετο έδειξε όμως την επόμενη ημέρα όταν πήγε να καταθέσει.

Από την άλλη πλευρά, κάνει κάποιες δηλώσεις στα ΜΜΕ, οι οποίες είναι δηλώσεις κατά της εν διαστάσει συζύγου του. Αλλά στην κατάθεση που έδωσε στον ανακριτή κάνει το αντίθετο, εκδηλώνει σχεδόν την απόλυτη στήριξη στην 33χρονη. Άλλα κατέθεσε κι άλλα βγαίνει και λέει στα ΜΜΕ.

Και ρωτάω γιατί; Τι είναι αυτό που κρύβει; Υπάρχει και ένα μήνυμα που στέλνει στην 33χρονη μέσω της κατάθεσης ότι “εγώ είμαι εδώ και σε στηρίζω”. Αυτή η στήριξη σε σχέση με την καταγγελτική στάση του στα ΜΜΕ δείχνει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι μας δουλεύει», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 «Στο Survivor έκλεψα πρώτη φορά στη ζωή μου»

 Μιχάλης Ιατρόπουλος: Τρυφερά τετ-α-τετ με τη σύντροφό του, Κατερίνα, σε βραδινή έξοδό τους

 Πάτρα: Τα τρία περιστατικά που κρύβονται πίσω από τους θανάτους των κοριτσιών

Keywords
Τυχαία Θέματα