Πάτρα: Ο άγνωστος διάλογος της Ρούλας Πισπιρίγκου με κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού

Από τις 5 Απριλίου 2022, η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος τις 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σήμερα το απόγευμα (24/5), στο «Live News» μίλησε η μοναδική κρατούμενη που κατάφερε να συνομιλήσει με την 33χρονη και περιέγραψε τόσο τα λόγια που αντάλλαξαν.

«Επειδή έκανα δήλωση εγώ έναρξης απεργίας πείνας από τον Κορυδαλλό, με βάλανε σε κελί απομόνωσης, το οποίο ήταν δίπλα στο κελί της Πισπιρίγκου, η οποία έμαθε για

την απεργία πείνας μου και μου μίλησε. Μου είπε: “να προσπαθήσεις να μην πάθεις κακό στην υγεία σου και στη ζωή σου, επειδή σε χρειάζεται η κόρη σου. Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να σώσω τα παιδιά μου”.

Αυτή είπε ότι “κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου αν ζούσαν τα παιδιά μου. Θα έκανα το παν, θα αυτοθυσιαζόμουν”. Εγώ της είπα: “μακάρι να είναι αληθινά αυτά που ακούω από σένα, γιατί θα ήθελα να μην έχεις εσύ σχέση με όσα σε κατηγορούν”»,  είπε χαρακτηριστικά η κατηγορούμενη στην εκπομπή του Mega.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Χρήστος Πλαΐνης: «Ο χαμός της αδελφής μου έχει στιγματίσει τη ζωή μου»

Δίκη Λιγνάδη: «Βίασε τον φίλο μου πάνω μου» -Σοκ με τη μαρτυρία φίλου του τέταρτου καταγγέλλοντα

Νίκος Μουτσινάς: Η απίστευτη ιστορία που αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του -«Η Μαρία Ηλιάκη μπορεί να το επιβεβαιώσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα