Νίκος Μουτσινάς: Η απίστευτη ιστορία που αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του -«Η Μαρία Ηλιάκη μπορεί να το επιβεβαιώσει»

Το μεσημέρι της Τρίτης (24/5), ο Νίκος Μουτσινάς μοιράστηκε στον αέρα της εκπομπής του, «Καλό Μεσημεράκι» μια απίστευτη ιστορία από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής εξομολογήθηκε πως είχε πάει για watersports με τη Μαρία Ηλιάκη και αποκάλυψε ένα απρόοπτο περιστατικό που τους συνέβη όταν βρίσκονταν κάτω από το νερό.

«Είναι true story κι έχω και άτομο να το επιβεβαιώσει, τη Μαρία Ηλιάκη. Θα έχανε δύο αστέρια η showbiz. Είχαμε πάει ένα καλοκαίρι

διακοπές και κάποια στιγμή κάποιος γνωστός μας ρώτησε αν έχουμε κάνει (watersports), του λέμε όχι. Πιανόμαστε και οι δύο από αυτό, ξεκινάει και φεύγει κι εμείς αρχίζουμε και πηγαίνουμε κάτω.

Είμαστε κάτω, γουρλωμένα τα μάτια κάτω από το νερό, κοιταζόμαστε, αλλά επειδή δεν το έχουμε ξανακάνει λέμε ότι μάλλον έτσι θα είναι και θα βγεις. Και δεν το αφήνουμε αυτό. Και κάποια στιγμή πια φτάνει… μωβ και οι δύο, το αφήνουμε και βγαίνουμε και μας είπαν ότι δεν το είχαν φουσκώσει καλά. Αυτή ήταν η ιστορία που σώθηκα εγώ», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής του.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Πρω1νό: Γιάννης Κότσιρας για Αλέξη Κούγια -«Όταν ακούω τέτοιες ανοησίες, είναι τραγικό»

Βασίλης Γκουρούσης: Αποφυλακίστηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη

Πρω1νό: «Οι κρατούμενες ειρωνεύονται τη Ρούλα και φωνάζουν: “Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ”»

Keywords
Τυχαία Θέματα