Πασίγνωστη Ελληνίδα ποζάρει με μπικίνι και δείχνει τις ατέλειες στο σώμα της!

Η Κόνυ Μεταξά είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram και καθημερινά αναρτά στο προφίλ της εικόνες από τη δουλειά, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, πρόσφατα ρωτήθηκε από διαδικτυακή της φίλη, πώς γίνεται να μην έχει κυτταρίτιδα. Η Κόνυ ούσα ακομπλεξάριστη, της απάντησε με μια φωτογραφία. Δημοσίευσε μια εικόνα της με μπικίνι, δείχνοντας της, τις ατέλειες του σώματος της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, καθώς πάντα συνομιλεί με ειλικρίνεια με τους followers της, είτε τη σχολιάζουν αρνητικά, είτε θετικά.

Παρόλα αυτά, σε πρόσφατη συνέντευξη της, ανέφερε πως διαγράφει τα άτομα που κάνουν κακοπροαίρετα σχόλια και αναφερόμενη σε κάποιον που την αποκάλεσε χοντρή, τόνισε: «Συμβαίνει πολύ συχνά αυτό. Έχω κουραστεί να τα λένε και να κρύβονται πίσω από μία οθόνη. Είμαι 49 κιλά με 19% λίπος! Αυτοί οι άνθρωποι βρίσκουν τα κότσια να το κάνουν αυτό επειδή κρύβονται πίσω από το τηλέφωνό τους. Ας το πει μπροστά μου να φάει κλωτσιά.»!

Δείτε την φωτογραφία:

Διαβάστε ακόμη:

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Η δημόσια απάντηση στο αναληθές δημοσίευμα για το τροχαίο της Τζένης Μπαλατσινού και η ενόχληση της!

Keywords
Τυχαία Θέματα