Πάσχα: Τι να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου!

Βρισκόμαστε στη Μεγάλη Πέμπτη και οι περισσότερες κάνουμε τις βαλίτσες των διακοπών μας για το Πάσχα, ενώ κάποιες πιο τυχερές βρίσκονται ήδη σε κάποιο νησί ή σε κάποιο μικρό χωριό της Ελλάδας απολαμβάνοντας τη ζωή μακριά από την πόλη.

Για εσάς που ετοιμάζετε τώρα τα πράγματα σας, καλό θα ήταν να πάτε σε safe επιλογές και να πάρετε μαζί σας ρούχα και αξεσουάρ που αγαπάτε και που θα φορέσετε σίγουρα, αφήνοντας τους πειραματισμούς για όταν

επιστρέψετε.

Επιπλέον, δεδομένου ότι πρόκειται για ολιγοήμερες διακοπές προσπαθήστε να αρκεστείτε στα απαραίτητα και μην μπείτε στον πειρασμό να πάρετε μαζί σας πράγματα που δεν θα φορέσετε και απλά θα σας προσθέσουν επιπλέον βάρος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARA LAFONTAN (@maralafontan)

Επειδή η άνοιξη είναι απρόβλεπτη και οι θερμοκρασίες έχουν ακόμα πολλές διακυμάνσεις, βάλτε στη βαλίτσα των διακοπών σας τουλάχιστον ένα πανωφόρι όπως ένα λεπτό τζιν μπουφάν ή μια ζακέτα που δεν πιάνουν χώρο και θα σας κρατήσουν ζεστές, ειδικά προς τις βραδινές ώρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARA LAFONTAN (@maralafontan)

Οι διακοπές θέλουν χαλαρά outfits, μέσα στα οποία θα νιώθετε άνετες για να κάνετε ατελείωτες βόλτες στη φύση και τα πλακόστρωτα. Συνεπώς, πάρτε μαζί σας το αγαπημένο σας τζιν, ευκολοφόρετα μπλουζάκια και απαραιτήτως ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια.

Τα sneakers είναι πάντα μια καλή επιλογή, που συνδυάζεται με όλα, διαφορετικά ένα ζευγάρι μπαλαρίνες επίσης θα σώσουν την κατάσταση αφού ταιριάζουν πολύ και με τα πιο ρομαντικά looks.

Το μακρύ, αέρινο φόρεμα είναι must -have, ενώ μπορείτε να το φορέσετε με περισσότερους από έναν τρόπους, αν το συνδυάσετε με ένα μακρύ φούτερ ή ένα oversized λεπτό πουλόβερ με ζώνη στη μέση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tin Vcb (@tinvcb)

Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τα γυαλιά ηλίου και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, όπως χρυσούς κρίκους, που θα δώσουν elegant λάμψη χωρίς υπερβολές.

Διαλέξτε ένα λίγο πιο formal outfit για την ημέρα της Ανάστασης, αλλά προσπαθήστε να μην ξεφύγετε γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να είστε overdressed.

Τέλος, οι διακοπές είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να φροντίσετε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο από ότι στην καθημερινότητα σας.

Για αυτό, πριν κλείσετε το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει μερικές μάσκες προσώπου που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σας την extra ενυδάτωση που σίγουρα έχει ανάγκη.

Καλό Πάσχα!

Διαβάστε επίσης:

Βρήκαμε τις 10 top τάσεις στα πέδιλα του Καλοκαιριού…σε 1 μόνο κατάστημα

Baggy jeans: Το απόλυτο τζιν παντελόνι για την Άνοιξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα