Παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πως η εκπομπή του θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν!

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα και στο Tv Έθνος ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι η εκπομπή After Dark θα προβάλλεται και τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης.

“Πρώτα ο Θεός, ναι… Και θέλουμε να ξεκινήσουμε νωρίς. Και αυτές τις μέρες αυτά συζητώ με τον ΣΚΑΪ. Φέτος η εκπομπή ήταν πολύ

πάνω από την πρώτη χρονιά. Στην τηλεόραση παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες στη διαμόρφωση των ποσοστών τηλεθέασης. Μεταξύ αυτών, το lead in αλλά και το τι παίζει απέναντί σου. Με βάση αυτά, εγώ σαν Θέμης είμαι πολύ happy. To σημαντικό είναι να είναι και το κανάλι happy και αυτό εισέπραξα. M’ αρέσει να κάνω ωραίες συζητήσεις με ανθρώπους που με τιμούν με την παρουσία τους.”, ανέφερε.

Επίσης, έκανε γνωστό πως θα υπάρξουν αλλαγές στο After Dark: “Θα υπάρχει ένα εναλλακτικό σενάριο για τον καλεσμένο ο οποίος έχει μπει και στο παρελθόν στο εξομολογητήριο. Αν έρθει, για παράδειγμα, η Ναταλία Γερμανού που έχει ήδη μπει στο εξομολογητήριο δύο φορές, θα μπορεί να επιλέξει αν θα ξαναμπεί. Οσοι το έχουν δοκιμάσει θα κάνουν κάτι καινούργιο”.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φωτογραφίζει την κόρη του παρέα με τον σκύλο τους! 

Η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε τα γενέθλια της στη Χαλκιδική: Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα! 

Η Νικολέττα Ράλλη ποζάρει με μπικίνι δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της!

Keywords
Τυχαία Θέματα