Η Jennifer Lopez υιοθέτησε το τέλειο καλοκαιρινό hairstyle -Είναι κατάλληλο για εσάς που έχετε σγουρά μαλλιά!

Η Jennifer Lopez έχει μεγάλη αδυναμία στα μακριά μαλλιά της και τα εμβληματικά της highlights είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Υπεύθυνος τόσο για τα extensions όσο και για το χρώμα είναι ο celebrity hairstylist Chris Appleton, που επιμελείται επίσης και τα looks της Kim Kardashian. 

Το τελευταίο καιρό βέβαια η JLo αποφάσισε

να ξεκουράσει λιγάκι τα μαλλιά της και με αφορμή την καραντίνα αφαίρεσε τα extension αποκαλύπτοντας το τέλειο, σγουρό και φυσικό look της που φτάνει περίπου μέχρι τους ώμους.

Δεν δίστασε μάλιστα να ανεβάσει posts στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της μέσα στο σπίτι με την οικογένειά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις 20 Ιούλ, 2020 στις 8:24 πμ PDT

Ναι, η ίδια δημιούργησε μόνη της τα ωραιότερα καλοκαιρινά hairtyles αποδεικνύοντας πως τα σγουρά μαλλιά της μπορούν να δείχνουν τέλεια ακόμη κι αν δεν έχει στο πλάι της τον κομμωτή της.

Αρχικά έγιναν viral τα twin buns που την έκαναν να μοιάζει με έφηβη και στη συνέχεια το ανέμελο και ανεπιτήδευτο hairstyle με τα μαλλιά της ελεύθερα και φυσικά που μας θύμιζαν έντονα τις 90’s εμφανίσεις της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις 16 Ιούλ, 2020 στις 5:03 μμ PDT

Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη χτένισμα που πρέπει να αντιγράψετε asap αν ανήκετε στην ίδια κατηγορία. Η Lopez λοιπόν ανέβασε φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instrgam που τη δείχνει με cool sporty εμφάνιση και με ένα ακόμη πιο cool hairstyle.

Ντυμένη με γκρι φόρμα, Nike Air Force 1s, μαύρα γυαλιά, τεράστιους χρυσούς κρίκους και τα μαλλιά της πιασμένα σε αλογοουρά μεν την οποία όμως είχε φέρει μπροστά ώστε οι άκρες της να ακουμπούν στο μέτωπο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις 2 Αύγ, 2020 στις 7:22 πμ PDT

Ναι είναι μια cool rap εμφάνιση, από αυτές που αγαπάει πολύ να υιοθετεί η Lopez μέσα στο σπίτι. Εμείς όμως θα προσθέσουμε πως το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ένα από τα ωραιότερα της.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

H Betina Goldstein δημιούργησε ένα μικρό έργο τέχνης -Παραδέχεται πως δεν είναι πρακτικό αλλά τι σημασία έχει!

Plopping: Μάθετε τα πάντα για την τεχνική χωρίς πιστολάκι που θα σας χαρίσει φανταστικά σγουρά μαλλιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα