Δείτε γιατί πρέπει να φοράτε αντηλιακή κρέμα κάτω από τη μάσκα προστασίας -5 για να επιλέξετε!

Για την αντηλιακή προστασία σας τα έχουμε πει πολλές φορές. Απλώνετε την αντηλιακή σας κρέμα κάθε πρωί, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου χωρίς εξαιρέσεις. Αυτός μάλιστα είναι ο μοναδικός τρόπος να προστατεύσετε το δέρμα σας από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Ναι, δεν υπάρχει άλλος.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, σας είχαμε τονίσει πως ακόμη κι όταν μένατε σπίτι έπρεπε να ακολουθείτε την ίδια ρουτίνα περιποίησης αφού ο ήλιος διαπερνά τα τζάμια και οι ακτίνες τους συνεχίζουν να κάνουν ζημιά προκαλώντας σημάδια γήρανσης όπως κηλίδες, πανάδες και ρυτίδες αλλά και καρκίνο του δέρματος.

Και

τώρα που επιτέλους βγήκατε από το σπίτι, επιβάλλεται να φοράτε την μάσκα προστασίας ειδικά αν κινείστε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ή εργάζεστε σε χώρους με αρκετά άτομα προσωπικό ή πελάτες.

Η απορία που εκφράζεται οι περισσότερες, τώρα που υπάρχουν αλλαγές στον τρόπο που λειτουργείται είναι η εξής: Πρέπει να φοράτε αντηλιακό και κάτω από τη μάσκα αφού το μισό σας πρόσωπο είναι καλυμμένο ή είναι περιττό; Οι ειδικοί απαντούν.

Ναι. Και είναι κατηγορηματικοί. Η μάσκα σας προστατεύει από βακτήρια και μικρόβια αλλά όχι και από την ηλιακή ακτινοβολία. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το make up για παράδειγμα.

Αυτό σημαίνει λοιπόν πως συνεχίζετε κανονικά. Αφού καθαρίσετε σωστά το πρόσωπο σας, απλώνετε ορό και ενυδατική κρέμα, φον ντε τεν η BB cream και την αντηλιακή σας όπως πάντα.

Εμείς μάλιστα έχουμε να σας προτείνουμε τις 5 αγαπημένες μας.

Intermed Luxurious Sun Care Face Cream SPF 50

Korres Κόκκινο Σταφύλι Αντηλιακή Antispot Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου με Χρώμα SPF 50 

Vichy Capital Soleil Anti-Dark Spot 3 in 1 SPF 50+

Avene B-Protect SPF 50+

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced, Αντηλιακό Mist Προσώπου, SPF 50

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

Rainbow Tie-Dye French Manicure: 3 τάσεις σε ένα look!

7 χρωματιστές μάσκαρα που λατρεύουμε: Δημιουργήστε το πιο hot μονοχρωματικό eye make up look!

Keywords
Τυχαία Θέματα