Άννα Μαρία Βέλλη: Οι φωτογραφικές στιγμές στην αγκαλιά του συντρόφου της, Αρκάδιου Σβολάκη

Η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor στο οποίο συμμετείχε. Η γνωστή youtuber μπορεί να βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του ριάλιτι, ωστόσο πίσω στην Ελλάδα την περιμένει ο σύντροφός της Αρκάδιος Σβολάκης.

Ο έρωτάς τους είχε ξεκινήσει από τα μαθητικά τους χρόνια, το ζευγάρι συγκατοίκησε για έξι χρόνια, ενώ από το 2014 είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Έμειναν χωριστά για περίπου

έξι χρόνια, ωστόσο η Άννα Μαρία Βέλλη πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο είχε επιστρέψει στην αγκαλιά του Αρκάδιου Σβολάκη, ο οποίος ασχολείται με τα ναυτιλιακά και δεν έχει σχέση με τον χώρο στης showbiz.

Πριν από την είσοδό της στο Survivor είχαν ταξιδέψει στις Μαλδίβες, προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μακριά από όλους κι όλα. Εκείνη την περίοδο, η Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook ένα κολάζ φωτογραφιών με τον Αρκάδιο Σβολάκη, με δύο φωτογραφίες από διαφορετικές περιόδους της σχέσης τους.

Η μία , σύμφωνα με το Πρω1νό είχε τραβηχτεί στην Τενερίφη το 2012 και η άλλη στις Μαλδίβες το 2020. Η Άννα Μαρία Βέλλη έγραφε σε αυτές: “Αν το τίποτα είναι για πάντα, θέλω να είσαι το τίποτά μου”.

Δείτε τις φωτογραφίες στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Ατύχημα για τη Φαίη: “Είναι όλη μου η πλευρά μαυρισμένη”

MasterChef: Η αυστηρή κριτική “λυγίζει” τους υποψήφιους-Όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε πέντε φωτογραφίες της κόρης της, Μαρίνας που δεν έχουμε δει ξανά!

Keywords
Τυχαία Θέματα