Βερνίκια νυχιών: Οι 5 ωραιότερες αποχρώσεις τόσο για το μανικιούρ όσο και για το φθινοπωρινό πεντικιούρ σας!

Οι περισσότερες από εσάς τον τελευταίο καιρό και ειδικά μετά την καραντίνα περιποιείστε μόνες στο σπίτι τα νύχια σας και έχετε αποκτήσει μια ολόκληρη συλλογή από βερνίκια νυχιών.

Επίσης τα ξεκουράσατε αρκετά αφού δεν μπορούσατε να επισκεφτείτε τη μανικιουρίστ για να σας τοποθετήσει πρόσθετα ή gel. Παράλληλα κάνατε θεραπείες για να τα δυναμώσετε και τώρα έχετε τα ωραιότερα, φυσικά νύχια ever.

Το ίδιο κάνατε με το πεντικιούρ σας αφού περιποιηθήκατε σωστά τα πόδια και τα νύχια, τα ενυδατώσατε σωστά και κάπως έτσι φτάσαμε στο φθινόπωρο.

Νέα σεζόν πλέον και πρέπει

να αποκτήσετε καινούργιες αποχρώσεις βερνικιών και να τις χρησιμοποιήσετε τόσο για το μανικιούρ όσο και για το πεντικιούρ. Το matcy άλλωστε είναι μεγάλη τάση. 

Εμείς σήμερα θα σας αποκαλύψουμε τις 5 πιο αγαπημένες μας.

Essie Nail Color, Cargo Cameo: Μια καφέ-χρυσή απόχρωση με shimmer στη σύνθεση της που θα λατρέψετε. Ταιριάζει τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά νύχια και είναι κατάλληλη και για nail art design. Εμείς σας προτείνουμε να απλώσετε μια nude βάση και το καφέ βερνίκι στα tips.

OPI Nail Lacquer Scotland Collection, Things Ive Seen In Aber-Green: Μια πράσινη, γοητευτική και σοφιστικέ απόχρωση που ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Vinylux Long Wear Nail Polish, Asphalt: Το γκρι είναι πάντα μια τέλεια ιδέα αν θέλετε ένα σκούρο χρώμα αλλά όχι το κλασικό μαύρο.

Seventeen Nail Enamel Supreme Shine, No 33: Κομψό και κλασικό το σκούρο μπλε χρώμα είναι μία από τις μεγαλύτερες και ωραιότερες τάσεις του φθινοπώρου.

Korres Gel Effect Nail Colour, Burgundy Red: Είναι το απόλυτο χρώμα της σεζόν κι εκείνο που αγαπάτε όλες σας. Συνδυάστε το με χρυσό δημιουργώντας minimal αλλά υπέροχα σχέδια.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Jennifer Lopez και Beyonce ορκίζονται σε ένα highlighter που πρέπει να δείτε γιατί είναι τέλειο και για το Χειμώνα!

Σημάδια κούρασης: Εξαφανίστε τα ακολουθώντας τις συμβουλές μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα