Πάνος Ζάρλας: Η ανάρτηση της μητέρας του για τα τρία χρόνια από τον θάνατό του και η δημόσια έκκληση

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν χθες 31/5 από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα. Ο ίδιος συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Power of Love, από το οποίο βγήκε νικητής μαζί με τη Στέλλα Μιζεράκη, κερδίζοντας τόσο το χρηματικό έπαθλο όσο και την αγάπη του κόσμου.

Με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του, η μητέρα

του, Στέλλα Νικολάου, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια αναφέρθηκε στον πολυαγαπημένο γιο της ενώ έκανε και μία έκκληση προς τους φίλους του να βοηθήσουν οικονομικά ένα παιδί, που τους έχει ανάγκη.

«Φίλοι του Πάνου, πριν τρία χρόνια αποχαιρετήσαμε ένα υπέροχο πλάσμα και με το χρηματικό ποσό που μαζεύτηκε αντί στεφάνων, βοηθήθηκε ένα παιδί να έχει μια δεύτερη ευκαιρία ζωής. Σήμερα ζητώ πάλι,στη μνήμη του παιδιού μου, να βοηθήσουμε ένα νέο παλικάρι ώστε να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητα του.Ένας καφές λιγότερος για εμάς, ένα βήμα ζωής περισσότερο για εκείνο!!!Έχει αποδειχθεί ότι όλοι μαζί μπορούμε. Ευχαριστώ και εύχομαι υγεία σε όλον τον κόσμο! Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την περιπέτεια του 22χρονου τώρα νέου, που από 11 χρονών μαθητής τότε σε Γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας, αντιμετωπίζει οστεοσάρκωμα δεξιού μηριαίου οστού. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της υγείας του νέου, είχε παρθεί η απόφαση στις 15/4/2022 ημέρα Παρασκευή, να πραγματοποιηθεί ο ακρωτηριασμός του κάτω δεξιού μέλους ο οποίος και έγινε.

Σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή, μαζί με ένα περιληπτικό ιατρικό ιστορικό για τη πορεία της υγείας του νεαρού. Ζητάμε την βοήθεια σας με όποιο ποσό μπορείτε, ώστε να μαζευτούν τα χρήματα για την προμήθεια του τεχνητού μέλους διότι η οικογένεια βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση και τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα», έγραψε η Στέλλα Νικολάου.

Δείτε την ανάρτηση της μητέρας του Πάνου Ζάρλα:

Διαβάστε ακόμα:

 Ελεονώρα Μελέτη για Αλέκο Συσσοβίτη: «Μπράβο του, φέρθηκε τίμια και αντρίκια»

Ντόρα Μπακογιάννη: Η εξομολόγηση για το θέμα υγείας της -«Πόσοι δίνουν αυτή τη μάχη κάθε μέρα…»

 Αντίνοος Αλμπάνης: «Λόγω της κρίσης έχασα 40.000 ευρώ από εταιρείες που εξαφανίστηκαν»

Keywords
Τυχαία Θέματα