Ελεονώρα Μελέτη για Αλέκο Συσσοβίτη: «Μπράβο του, φέρθηκε τίμια και αντρίκια»

Οι δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη σχετικά με το #metoo και τις γυναίκες προκάλεσαν θυελλώδεις αντιδράσεις τόσο στις τηλεοπτικές εκπομπές όσο και στα social media. Ωστόσο, χθες ο ηθοποιός απολογήθηκε δημόσια για τα λεγόμενά του και ζήτησε συγγνώμη για τη σύγχυση που προκάλεσε.

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το «Mega Καλημέρα» τάχθηκε στο πλευρό του μετά τη δημόσια συγγνώμη και συγκεκριμένα είπε:

«Αυτές

οι συμπεριφορές πρέπει και να επιβραβεύονται. Το να βγαίνεις και να ζητάς συγγνώμη για μια παρεξήγηση που έχει προκληθεί χωρίς πρόθεση σαφώς από μια λανθασμένη πρόταση εγώ το θεωρώ εξαιρετικό και μπράβο. Ένα συγγνώμη, ένα σε αγαπώ, ένα παρακαλώ, ένα ευχαριστώ στις ημέρες που ζούμε μόνο καλό κάνει. Μας αρέσει το γεγονός ότι κατανόησε το λάθος που έγινε. Το θεωρώ ντόμπρο, τίμιο και αντρίκιο. Μπράβο του!»

Από την πλευρά του, ο Κώστας Τσουρός πρόσθεσε: «Είναι προς τιμήν του που είπε ότι “κι εγώ σήμερα που το άκουσα κατάλαβα γιατί δημιουργήθηκε όλη αυτή η σύγχυση”. Δεν είπε ότι παρερμηνεύτηκαν τα λόγια του. Ξεκαθάρισε τι εννοούσε. Σπάνια βλέπουμε ανθρώπους, οι οποίοι βγαίνουν για μια παρανόηση να λένε συγγνώμη».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Αντίνοος Αλμπάνης: «Λόγω της κρίσης έχασα 40.000 ευρώ από εταιρείες που εξαφανίστηκαν»

 Στεφανία Γκουρνέλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα -«Βλέπω λίγο πιο σοβαρά τη ζωή απ’ ότι εκείνος»

 Άγριες Μέλισσες: Ο ταξίαρχος Τριανταφυλλίδης ανακρίνει τον Ζάχο -Πού θα οδηγήσει αυτή η ανάκριση;

Keywords
Τυχαία Θέματα