Πάνος Θεοδώρου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από το Survivor!
Ο Πάνος Θεοδώρου μετά από τέσσερις μήνες στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor, αποχώρησε και μάλιστα, σήμερα επιστρέφει στην Ελλάδα.
Το απόγευμα της Παρασκευής, στο Survivor Πανόραμα προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την αποχώρηση του από το reality επιβίωσης. Συγκεκριμένα, ανέφερε όλα όσα θα θυμάται από την εμπειρία του από το
«Το συναίσθημα μου από την σημερινή μου αποχώρηση είναι λίγο ανάμεικτο. Σίγουρα ήθελα να φτάσω στον τελικό, γιατί αυτό το ταξίδι όσο προχωράει μέσα από τις δυσκολίες τις οποίες περνάμε μας δυναμώνει και μπορεί το σώμα μας να μην πηγαίνει, αλλά η ψυχή μας λέει ότι μπορούμε να φτάσουμε λίγο παρακάτω. Εγώ από την αρχή που μπήκα στο παιχνίδι, πρώτος μου στόχος είναι να βγάλω ένα αθλητικό προφίλ, είναι η δουλειά μου, είναι αυτό που πρεσβεύω από μικρό παιδί, είναι αυτό που διδάσκω σε κόσμο, σε νέους επαγγελματίες και ήθελα να αποδείξω ότι όσο πιο πολλούς στόχους βάζουμε, τόσο πιο πολλά πράγματα πετυχαίνουμε. Δεν πρέπει να φοβόμαστε να δοκιμάζουμε πράγματα. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πάντα υπό το σίγουρο που θα μας φέρει η επόμενη μέρα. Γιατί έτσι, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε και να κάνουμε ένα βήμα παρακάτω.
Η στιγμή που θα θυμάμαι έντονα, είναι η πρώτη μέρα που μπήκα στο παιχνίδι, όπου μπήκα και περίμενα να με διαλέξουν δύο ομάδες, χωρίς να ξέρω ποια έχει κερδίσει και ποια θα με διαλέξει. Αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και μου έδωσε την αίσθηση ότι βρίσκομαι κάπου άγνωστα. Το ευτύχημα ήταν ότι με διάλεξε η ομάδα των Μαχητών, όπου κάποια παιδιά γνωριζόμασταν λίγο και είμαι πολύ ευγνώμων που μπήκα σε αυτή την ομάδα και παρέμεινα σε αυτή την ομάδα.
Ειδικά στα τελευταία έπαθλα δεν μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιο άτομο, για αυτό λειτουργούσαμε ομαδικά και πηγαίναμε ή όλοι μαζί ή κανένας, άρα θα μου λείψουν και ο Ηλίας και ο Νικόλας το ίδιο, γιατί ήμασταν μια κοινή παρέα το τελευταίο διάστημα στην παραλία. Θυμάμαι χιλιάδες πράγματα, γέλιο, συμπαράσταση, κλάματα, κακουχίες, δυσκολίες κι αυτό όλο έκανε αυτή την ομάδα πιο δυνατή και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Θα τους δω σύντομα στην Ελλάδα.
Τα μου λείψουν πάρα πολύ τα αγωνίσματα. Ήταν το κομμάτι που είχα μέσα στο παιχνίδι, που ήθελα να δείξω πράγματα. Κάθε μέρα σηκωνόμασταν και λέγαμε πότε θα αγωνιστούμε. Μαζί με το αγωνιστικό κομμάτι θα μου λείψουν και οι όμορφες στιγμές που ζήσαμε με τα παιδιά στην παραλία.», ανέφερε.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Διαβάστε ακόμη:
Η Ελένη Μενεγάκη τραυματίστηκε στο πόδι-Δείτε τη φωτογραφία!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο τραγουδιστή: Ακύρωσε τις συναυλίες του γιατί πάσχει από καρκίνο επιθετικής μορφής
- Το αλκοόλ την έστειλε στην κρεμάλα
- Του αφαίρεσαν όγκο σαν μπάλα ποδοσφαίρου!
- Βρήκαμε τα πιο όμορφα λευκά φορέματα για όλο το καλοκαίρι
- Η Ελένη Μενεγάκη τραυματίστηκε στο πόδι-Δείτε τη φωτογραφία!
- Μιχάλης Ιγνατίου: «Αυτό είναι λυπηρό…»
- Η μπλούζα που έγινε τεράστια τάση μέσα στον Ιούλιο
- «Πιάσαμε» την Ελένη Μενεγάκη στις διακοπές της στην Ίο
- Χριστίνα Μπόμπα: Γύρισε από Άγιο Δομίνικο και … μαζεύει ντομάτες
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Fays Book
- Η Ελένη Μενεγάκη τραυματίστηκε στο πόδι-Δείτε τη φωτογραφία!
- Η μπλούζα που έγινε τεράστια τάση μέσα στον Ιούλιο
- Πάνος Θεοδώρου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από το Survivor!
- Φινάλε για την Τατιάνα Στεφανίδου στο Epsilon Tv: “Δεν έχω δάκρυα, μόνο φλόγα δημιουργίας!”
- Οι νέες δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή για τη δικαστική διαμάχη με τον Παπανώτα: “Η Δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο!”
- Δες ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου στους άντρες (Μέρος ΙΙ)
- Αποκάλυψη: “Το καφέ της Χαράς θα γίνει αφού τελειώσει το συμβόλαιο της Ρένιας Λουιζίδου με τον Alpha”
- Το καλοκαίρι, τα μαλλιά σου χρειάζονται μάσκες και έχουμε τις καλύτερες
- Τελευταία Νέα Fays Book
- Πάνος Θεοδώρου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από το Survivor!
- Αποκάλυψη: “Το καφέ της Χαράς θα γίνει αφού τελειώσει το συμβόλαιο της Ρένιας Λουιζίδου με τον Alpha”
- Το καλοκαίρι, τα μαλλιά σου χρειάζονται μάσκες και έχουμε τις καλύτερες
- Η μπλούζα που έγινε τεράστια τάση μέσα στον Ιούλιο
- Οι νέες δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή για τη δικαστική διαμάχη με τον Παπανώτα: “Η Δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο!”
- Δες ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου στους άντρες (Μέρος ΙΙ)
- Φινάλε για την Τατιάνα Στεφανίδου στο Epsilon Tv: “Δεν έχω δάκρυα, μόνο φλόγα δημιουργίας!”
- Η Ελένη Μενεγάκη τραυματίστηκε στο πόδι-Δείτε τη φωτογραφία!
- Αυτοί είναι οι συναισθηματικοί κίνδυνοι του καλοκαιριού, είτε είσαι single, είτε σε σχέση!
- Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Alpha-Ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές;
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 07/07
- Διάσημες τολμούν και φωτογραφίζονται χωρίς μακιγιάζ (pics)
- Ντενίση για Παπουτσή: «Ήταν ένας ευαίσθητος άνθρωπος που αντιμετώπιζε τα πάντα με χιούμορ»
- Παίζει beach volley και αναστατώνει
- Κετογονική δίαιτα: Μπορεί να θεραπεύσει τον διαβήτη τύπου 2;
- Ο Τραμπ Τζούνιορ λίγους μήνες μετά το διαζύγιο πήγε το νέο αμόρε στον Λευκό Οίκο
- Οι ακυκλοφόρητες φωτογραφίες της Carrie Bradshaw και του Mr. Big από το SATC που δεν είχαμε ξαναδεί