Φινάλε για την Τατιάνα Στεφανίδου στο Epsilon Tv: “Δεν έχω δάκρυα, μόνο φλόγα δημιουργίας!”

Αυλαία έριξε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, το απόγευμα της Παρασκευής στο Epsilon Tv. Η παρουσιάστρια, η οποία αποχωρεί από το κανάλι, “έστησε” ένα μικρό πάρτι για να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές.

Στο τέλος της εκπομπής, η παρουσιάστρια επέλεξε να κλείσει αισιόδοξα και στέλνοντας το δικό της μήνυμα στο κοινό

που την παρακολουθεί, τονίζοντας πως η ζωή είναι μια μάχη.

«Ήθελα αυτό το τέλος να είναι ένα τεράστιο πάρτι χαράς! Θέλω αυτό το μήνυμα να στείλω και στον κόσμο που μας βλέπει από το σπίτι. Να μην εγκαταλείπετε ποτέ, η ζωή είναι ένας μαραθώνιος, μια ατελείωτη μάχη. Κι επειδή το τέλος έχει συνήθως μια πικρή γεύση, αν το δεις αλλιώς, μπορεί αυτή η πικρή γεύση να γίνει η μαγεία μιας καινούριας, μιας υπέροχης, δημιουργικής αρχής. Ας δούμε, λοιπόν, τη θετική πλευρά της ζωής, με χαρά, με αγάπη, με συγχώρεση. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, εσείς μας φτάσατε ως εδώ, εσείς είστε κοντά μας κάθε απόγευμα, γίνατε η παρέα μας… Εδώ έγινε κάτι μαγικό, έγινε ένας άθλος και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό. Είναι ξεχωριστή στιγμή αυτή για μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα τη δούμε σε κάποιο άλλο κανάλι. Ωστόσο, τα δημοσιεύματα τη θέλουν να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΣΚΑΪ.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Ελένη Μενεγάκη τραυματίστηκε στο πόδι-Δείτε τη φωτογραφία!

Keywords
Τυχαία Θέματα