Πάνος Μουζουράκης στο Πρω1νό: Η αποκάλυψη για το «The Voice» και η απάντηση στο ενδεχόμενο ενός γάμου

Ο Πάνος Μουζουράκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρω1νού και τον Σαράντη Μαριεττή. Ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός, που συμμετέχει στην παράσταση «Τι ζούμε ρε», αποκάλυψε αν θα βρίσκεται στο «The Voice» τη νέα σεζόν, έκανε το δικό του σχόλιο για το κίνημα #metoο ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

Να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια ο Πάνος Μουζουράκης βρίσκεται σε σχέση με τη Τζινα Γαβαλά. Οι δυο τους πέρα από ζευγάρι στη ζωή, έχουν συνεργαστεί και επαγγελματικά,

ωστόσο – απ’ ότι φαίνεται – δεν κάνουν σχέδια για το μέλλον αλλά επιλέγουν να ζουν και να χαίρονται το τώρα.

Σχετικά με το «The Voice», ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται στη θέση του και τη νέα σεζόν: «Θα με δείτε στο Voice την επόμενη σεζόν και μάντεψε ποιος δεν θα κερδίσει πάλι φέτος».

Αναφορικά με το κίνημα #metoo, ο γνωστός καλλιτέχνης είπε: «Πάντα υπήρχαν οι άνθρωποι που θα εκμεταλλευτούν μια κατάσταση για δικός τους όφελος και σπιλώνουν την πραγματική ουσία του χριστιανισμού, αυτό υπάρχει σε όλα τα κινήματα. Αλλά εγώ χριστιανός είμαι».

Όταν ρωτήθηκε για τον γάμο, ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε: «Γάμος; Όχι! Ακόμα δεν το έχω, ίσως αν κάποια στιγμή αισθανθώ την ανάγκη».

Διαβάστε ακόμα:

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανατριχιάζει η ανάρτηση για την τετραπληγία της Τζωρτζίνας στην έναρξη της σχολικής χρονιάς

 Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Στηρίζει δημόσια την Αφροδίτη Λατινοπούλου -«Η Δανάη Μπάρκα δεν αποτελεί πρότυπο υγείας»

 Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συνάντησε τους γονείς του μετά από ένα χρόνο – Το νέο που επηρέασε την ψυχολογία του

Keywords
Τυχαία Θέματα