Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η on air αναφορά στην κατάσταση υγείας της Ιωάννας Τούνη και στις φήμες χωρισμού

Η Ιωάννα Τούνη οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης 16/6 στο νοσοκομείο με υπερκόπωση. Την αποκάλυψη της νοσηλείας της έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό InstaStory της!

Το τελευταίο διάστημα -μάλιστα- δεν ήταν λίγες οι φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς έκαναν χωριστά διακοπές το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Τις φήμες αυτές, ωστόσο, διέψευσαν στη συνέχεια και οι δύο, με το ζευγάρι να είναι πιο in love

από ποτέ!

Δείτε ΕΔΩ την δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Influencer!

Σήμερα το πρωί (17/6), ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για την κατάσταση της υγείας της αγαπημένης του στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες χωρισμού.

«Η Ιωάννα είναι μια χαρά. Αφυδατώθηκε ουσιαστικά από την υπερκόπωση. Μπήκε στο νοσοκομείο, της έβαλαν έναν ορό και μια χαρά. Είμαστε κανονικά μαζί. Πήγαμε διαφορετικές διακοπές. Η Ιωάννα πήγε στη Μύκονο, εγώ για camping γιατί μου αρέσουν διαφορετικά πράγματα. Οπότε ένα σαββατοκύριακο μπορούμε και εμείς σαν άνθρωποι να κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτό», τόνισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Διαβάστε ακόμα:

Δίκη Λιγνάδη-Ελένη Κούρκουλα: Στο φως μέρος της κατάθεσής της -Οι δηλώσεις της έξω από το δικαστήριο

Πέτρος Φιλιππίδης: Ξανά σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του στο Ψυχικό

Σασμός: Μία απρόσμενη ανακάλυψη θα ξυπνήσει μνήμες -Η εντολή θανάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα