Πάνος Μουζουράκης για Μαριλου Κόζαρη: «Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε 44 χρόνια αλλά…»

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη θα θυμούνται για πάντα το 2023, καθώς αποτελεί τη χρονιά που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ σε λίγο καιρό θα γεννηθεί και το πρώτο παιδί τους! Η φαρμακοποιός διανύει το τελευταίο διάστημα της εγκυμοσύνης της και έτσι η αντίστροφη μέτρηση για τη στιγμή που θα κρατήσουν το μωρό τους στην αγκαλιά τους έχει ξεκινήσει.

Αυτό το καλοκαίρι ο Πάνος Μουζουράκης κάνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι. Ο γνωστός καλλιτέχνης λατρεύει τη δουλειά του και συνεπώς η σκηνή αποτελεί ένα από τα αγαπημένα του μέρη για να βρίσκεται. Μπορεί η σύζυγός του να μην τον ακολουθεί λόγω της κατάστασής της, ωστόσο η σκέψη του είναι μαζί της.

Ο Πάνος Μουζουράκης συγκινεί μιλώντας για τη Μαριλού Κόζαρη

Σε μία από τις πρόσφατες συναυλίες του ο Πάνος Μουζουράκης αναφέρθηκε στη Μαριλού Κόζαρη, ενώ τραγουδούσε το τραγούδι «Φίλα με ακόμα». Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης θέλησε να το αφιερώσει στη σύζυγό του, η οποία του έχει κλέψει την καρδιά και μαζί της ζει έναν μεγάλο έρωτα. Ο ίδιος, μάλιστα, δε δίστασε να προβεί και σε μια τρυφερή εξομολόγηση.

«Συγγνώμη έπρεπε να πάρω την οικογένειά μου ένα τηλέφωνο. Αν είστε ερωτευμένοι, αν είστε ερωτευμένοι και τσακώνεστε δεν είναι σωστό. Αν είστε ερωτευμένοι και ζηλεύετε δεν είναι σωστό. Και εσείς που είστε πιο μικρά μην ενδώσετε σε κάτι, το οποίο δεν σας γεμίζει 100%. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε 44 χρόνια και 60 και 70 και 100 αλλά υπάρχει εκεί. Αυτό το πλάσμα… Φίλα με ακόμα…», ήταν τα λόγια του τραγουδιστή.

@charakaratza

@Panos Mouzourakis Official #panosmouzourakis #filameakoma #filame #goals #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος – Chara Karatza

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Ρουβάς: Φιλάει στο στόμα την Κάτια Ζυγούλη σε συναυλία του – «Είσαι το στήριγμά μου»

 Γιώργος Λιανός: Φωτογραφίζει τους γιους του με τη 2χρονη κόρη του στις διακοπές

 Τάσος Χαλκιάς: «Από τη σκηνή βρέθηκα να κάνω ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο»

Keywords
Τυχαία Θέματα