Πάνος Καλλίτσης: Η απάντηση του δικηγόρου του στη συνέντευξη της Έλενας Χριστοπούλου

Μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου στο περιοδικό OK! και τον Νίκο Γεωργιάδη πριν από μερικές ημέρες.

Η δημοφιλής booker μοντέλων και κριτής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» άνοιξε την καρδιά της στον δημοσιογράφο και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Πάνο Καλλιτσή, με τον οποίο έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και πέντε χρόνια.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί (21/1), ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, Νίκος Αγαπηνός, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την δικαστική διαμάχη του ζευγαριού, τονίζοντας ότι «είναι γνωστό ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Η κ. Χριστοπούλου

διεκδίκησε ένα ποσό πολλών εκατοντάδων ευρώ από τον εντολέα μου. Έχει εκδοθεί μία πρωτόδικη απόφαση που της έχει επιδικάσει 90.000 ευρώ. Όταν ανέλαβε η δική μας δικηγορική εταιρεία, άσκησε έφεση κατά της απόφασης αυτής, και κατέφυγε και στην ποινική δικαιοσύνη.

Σε χρόνο μεταγενέστερο από την απόφαση αυτή, και η κ. Χριστοπούλου και οι μάρτυρες που είχαν καταθέσει υπέρ της, είναι κατηγορούμενοι για κακουργηματική απάτη στο δικαστήριο και για ψευδή κατάθεση/ ψευδορκία κατά συρροή. Άπαντες, πλην ενός τον οποίο σεβαστήκαμε λόγω ηλικίας». Οι οικονομικές αξιώσεις αποκλείουν τη διαδικασία συναινετικού διαζυγίου. Οικονομικές αξιώσεις έχει προβάλει αποκλειστικά η κ. Χριστοπούλου και όχι ο κ. Καλλίτσης».

Διαβάστε ακόμα:

Μαυρίκιος Μαυρικίου-Ιλάειρα Ζήση: Η πρώτη τους νύχτα μετά τον αρραβώνα, η επόμενη ημέρα και η αποκάλυψη

Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Διονυσία Γεωργιάδου: Το τατουάζ που έκανε η σύντροφος του Πάνου Νάτση στη μνήμη του

Keywords
Τυχαία Θέματα