Πάνος Καλίδης για «Survivor»: «Δεν θα αφήσει κανένα ενδεχόμενο ο Acun να διεκδικήσει το παραμικρό κάποιος παίκτης»

Οριστικά εκτός «Survivor All Star» βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μιας και τόσο εκείνη όσο και η Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το reality επιβίωσης, αφού εντοπίστηκαν με κινητό και τσιγάρα.

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της Ασημίνας Χατζηανδρέου στην Ελλάδα, η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης έστειλε εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- πως την κρατούσαν όμηρο, παρακολουθούσαν

την κάθε της κίνηση και της χορηγούσαν τρία ηρεμιστικά τη μέρα.

Ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος στο παρελθόν έχει συμμετάσχει στο reality επιβίωσης, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και -μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για  το εξώδικο που έστειλε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην παραγωγή του «Survivor All Star».

«Αυτά τα περί ηρεμιστικών και τα λοιπά τα λες για να τα λες. Σε πληροφορώ ότι το συμβόλαιο του κυρίου Acun δεν είναι τυχαίο. Είναι συμβόλαιο 50 σελίδων. Δεν υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο να αφήσει κάποιο παραθυράκι, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει κάποιος παίκτης κάτι. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί είναι γραμμένο στο συμβόλαιο και έχει υπογραφεί από κάποιον παίκτη. Δε νομίζω να κάνει ποτέ κανείς κάτι στον κύριο Acun», είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Και δεν έγινε και κάτι. Απ’ ό,τι ξέρω είπε η Ασημίνα ότι έμεινε σε ένα δωμάτιο με κάποιον υπάλληλο. Κι εγώ όταν αποχώρησα, επειδή έφυγα οικειοθελώς, η αποστολή προς την Ελλάδα είναι μία φορά τη βδομάδα. Εγώ, επειδή αποχώρησα την επόμενη μέρα από την αποστολή, έπρεπε να περιμένω μία βδομάδα την επόμενη αποχώρηση.

Σε ένα δωμάτιο δίκλινο κοιμόταν μία κοπέλα της παραγωγής δίπλα μου, εγώ στο άλλο κρεβάτι. Αυτό για να προσέχει τους παίκτες τι τρώνε, ποιος τους κοντεύει, τι πληροφορίες δίνουν προς τα έξω», ξεκαθαρίζει ο τραγουδιστής και συμπληρώνει: «Όλοι μιλούσαν μέσα στο παιχνίδι. Όποιος μπορούσε να μιλήσει, μιλούσε. Και τώρα που το παίζει ο Μπάρτζης καταδότης, και οι φίλοι του Μπάρτζη μιλούσαν».

Σε άλλο σημείο, ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε για το έντονο ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου κατά του Μάριου Πρίαμου, με αφορμή το φλερτ του με την Καρολίνα Καλύβα. «Το “Survivor” θα το ήθελα όχι τόσο αγωνιστικό φέτος αλλά όχι και τόσο χύμα reality, όπως έγινε με την Ελευθερία. Ήταν λίγο περίεργο, αισθάνθηκε άσχημα και το έβγαλε κατευθείαν μόλις μπήκε.

Εγώ τη συμβούλευσα να είναι ήρεμη. Μακάρι να το άκουσε, δεν θέλω να δω κάτι παραπάνω. Θέλω να είναι αυθεντική και να λέει τα πράγματα όπως είναι. Είναι μία σχέση που κρατούσε καιρό. Δεν πουλάς έτσι τον άνθρωπό σου. Για μένα ο Μάριος έκανε λάθος», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Σε αυτές τις ομάδες μπαίνουν Γιωρίκας Πιλίδης και Νικολέτα Μαυρίδη

Γιώργος Γερολυμάτος: «Η δικαιοσύνη έλαμψε και ο γιος μου αθωώθηκε»

Kate Middleton: Ο παιδικός τραυματισμός της για τον οποίο δε μιλάει ποτέ

Keywords
Τυχαία Θέματα