Έλλη Κοκκίνου: Το πικρόχολο σχόλιο που δέχτηκε, η προσωπική της ζωή και οι Βανδή-Μπισμπίκης

Η Έλλη Κοκκίνου έχει χαρίσει τα τελευταία χρόνια αμέτρητες επιτυχίες στο ελληνικό κοινό, ενώ ακόμη και σήμερα παίζουν στα club τραγούδια που κυκλοφόρησε στα 00’s, όπως «Ανδρική Κολώνια», «Μασάι», «Έρωτά μου», με τους θαμώνες να «λιώνουν» στον χορό.

Η τραγουδίστρια είναι πολύ επιλεκτική σχετικά με τις συνεντεύξεις που παραχωρεί, ωστόσο σήμερα βρέθηκε στο «Πρωινό μας» και μίλησε στη Φαίη για όλα. Κάνοντας μια αναδρομή

στο παρελθόν, η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε στη σχέση της με τα media και στο άγνωστο περιστατικό με ρεπόρτεςρ που την έκανε να νιώσει άβολα.

«Έχω έρθει σε άβολη θέση, σάστισα, ήμουν και πιο μικρή τότε. Δεν είχα θωρακιστεί. Πριν αρλετά χρόνια σε μια απονομή μου συνέβη το πικρόχολο σχόλιο και η ερώτηση ενός ρεπόρτερ, που ακόμα κι οι συνάδελφοί του τού έκαναν παρατήρηση και τού είπαν “ντροπή” σου. Με έθιγε σαν προσωπικότητα πάρα πολύ. Μου είχε κάνει κακή εντύπωση», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Με έθιγε προσωπικά πάρα πολύ, δεν απάντησα. Μου είχε κάνει πάρα πολύ κακή εντύπωση. Γιατί τόση κακία και έρχεσαι σε μία χαρά μου να με ρωτήσεις κάτι τέτοιο;».

Παράλληλα, η Έλλη Κοκκίνου ρωτήθηκε και για το σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με τα τρυφερά τετ α τετ Μπισμπίκη-Βανδή, τονίζοντας πως δεν θέλει να επεκταθεί επί του θέματος, ωστόσο χαίρεται πολύ με την χαρά της φίλης της και συναδέλφου της.

«Δεν σχολιάζω ποτέ τι κάνουν οι άλλοι γιατί δε με αφορά. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι χαίρομαι που η φίλη μου η Δέσποινα είναι πολύ καλά. Νομίζω ότι έχουμε μπερδέψει το κουτσομπολιό και τον χαβαλέ που κάναμε στην παρέα προ social media, με τον χαβαλέ και τον κανιβαλισμό που υφίσταται πάρα πολύς κόσμος με τον δημόσιο λόγο», είπε.

Όσο για τα προσωπικά της, η Έλλη Κοκκίνου υπογράμμισε πως αν είχε δεσμό θα το παραδεχόταν. «Οφείλω στον εαυτό μου να περνά καλά. Ποτέ δεν κρυβόμουν από τους δημοσιογράφους,πάντα έβαζα ένα μέτρο. Είμαι ένας άνθρωπος εγκρατής. Αν είχα μια σχέση θα ήμουν ανοιχτή να μιλήσω. Το 100% του καθένα μας διαφέρει», ξεκαθάρισε.

Διαβάστε ακόμα:

Φοίβος Παπαδάκης: «Ο πατέρας μου λέει κάθε χρόνο ότι θα σταματήσει την τηλεόραση»

First Dates: Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το νέο reality που θα παρουσιάσει

Φαίη: Απαντά στον Βασίλη Νομικό μετά τα όσα είπε για την αποχώρησή του από το «Πρωινό μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα