Παναγιώτα Βλαντή στο Πρω1νό: «Έχω μιλήσει με τις καταγγέλλουσες, ζουν ξανά ένα μαρτύριο»

Η Παναγιώτη Βλαντή φιλοξενήθηκε στο Πρω1νό και μίλησε για τον γάμο της, τα επαγγελματικά της αλλά και το #metoo. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει έρθει σε επικοινωνία με κάποιες από τις καταγγέλλουσες και πως έχει πεισθεί για τις καταγγελίες τους. Ακόμα, η ίδια εξομολογήθηκε πως οι συγκεκριμένες γυναίκες ζουν ξανά ένα μαρτύριο.

«Παρακολουθώ όσο μπορώ τις δίκες. Πιστεύω ότι κάτι έχει αλλάξει. Φυσικά και αγωνιώ για τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Εμπιστεύομαι πάρα πολύ τη δικαιοσύνη. Έχω μιλήσει με κάποιες γυναίκες από αυτές και πραγματικά ζουν ένα μαρτύριο

ξανά. Το ζεις ξανά το μαρτύριο, δεν είναι καθόλου εύκολο. Πιστεύω όμως πολύ στη δικαιοσύνη. Πρέπει να παροτρύνουμε τις γυναίκες να μιλήσουν. Και η δικαιοσύνη θα κρίνει το αθώος ή ένοχος», ανέφερε αρχικά η Παναγιώτα Βλαντή.

Και συνέχισε, μιλώντας για την επικοινωνία που είχε με κάποιες καταγγέλλουσες: Με τις συγκεκριμένες γυναίκες μιλήσαμε τηλεφωνικά. Έχω πεισθεί για τις καταγγελίες. Είναι σημαντική η διαγραφή από το ΣΕΗ, αλλά το σημαντικό είναι να διαγραφούν από το κοινό, αν και εφόσον αποδειχθούν οι κατηγορίες. Το σημαντικό για εμένα είναι μην ξεχάσει ο κόσμος. Όλα αυτά τα χρόνια, αυτές οι γυναίκες υποφέρουν και για να βγουν να μιλήσουν πάλι πέρασαν ένα μαρτύριο, δεν είναι εύκολο να το πεις».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Παναγιώτα Βλαντή:

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λέντζας – Χριστίνα Στεφανίδη: Χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης

 Στάθης Σχίζας: Η ενόχληση της μητέρας του παιδιού του μετά την αποκάλυψη της σχέσης με την Παναγιώταρου

 Γιάννης Φέρτης – Πρω1νό: Η σύζυγός του, Μαρίνα Ψάλτη, διαψεύδει ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ

Keywords
Τυχαία Θέματα