Παναγιώτα Βλαντή για #metoo: «Δεν είχα πει τίποτα στην οικογένεια και τον σύντροφό μου»

Η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κίνημα #metoo αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε ηλικία μόλις 22 ετών.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε αρχικά: «Ο κόσμος ξεχνάει… Εγώ βγαίνω και εύχομαι να μη ξεχάσει, να θυμάται ότι υπήρξαν αυτοί οι άνθρωποι. Ο κόσμος να κρίνει και να μη ξεχάσει. Να μη ξεχνάμε, να βγαίνουμε και να δίνουμε σε αυτούς τους ανθρώπους τη θέση που τους αξίζει.

Εγώ μίλησα μετά τη Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Δεν ήταν εύκολο να μιλήσω

γιατί έπρεπε πρώτα να το συζητήσω πρώτα με την οικογένεια μου που δεν το ήξερε. Δεν είχα πει ποτέ τίποτα στην οικογένεια και τον Γιάννη… Στη μαμά μου το είχα πει, ο μπαμπάς μου όμως δεν το ήξερε».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Είναι δύσκολη στιγμή. Ήμουν 22 χρονών, όταν δέχθηκα τη σεξουαλική παρενόχληση. Μόλις είχα βγει στη δουλειά. Θύμωνα και στεναχωριόμουν όταν έλεγαν όλοι “γιατί τώρα;”. Γιατί τώρα είναι η ώρα. Εγώ λέω σε άντρες και γυναίκες να μιλήσουν και να μην σκέφτονται το “γιατί τώρα”. Γιατί τώρα μπορώ, τώρα τα καταφέρνω, τώρα πατάω στα πόδια μου.

Είχα πάθει σοκ όταν το είχα πάθει. Πέρασα πολλά στάδια, αλλά είχα την τύχη να γνωρίσω γενναιόδωρους ανθρώπους στη δουλειά αργότερα. Δεν είναι έτσι ο χώρος, δεν θα το γενικεύσω, υπάρχει γενναιοδωρία και φως. Τα κατήγγειλα όλα στο ΣΕΗ αλλά είναι παραγεγραμμένο. Το ότι έχει παραγραφεί, δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Μιχάλης Ζαμπίδης: Έπεσε μούρη με μούρη με τους διαρρήκτες που πήγαν να του κλέψουν το σπίτι

 Στέφανος Τσιτσιπάς: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο – Τι συνέβη;

 Κατερίνα Καραβάτου: Η ανάρτηση με την μητέρα της ανήμερα της ονομαστικής γιορτής της

Keywords
Τυχαία Θέματα