Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25/11

Oι παλ τόνοι φέτος παραμένουν στη μόδα και τον χειμώνα για να μας φτιάχνουν τη διάθεση και να μας γεμίζουν με αισιοδοξία. Το παλ ροζ, το μοβ, το λεμονί, το θαλασσί, το χρώμα της μέντας, είναι όλα αυτά χρώματα που θα φορέσουμε πολύ όλη τη σεζόν, ακόμα και μέσα στο καταχείμωνο.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό επιλέγοντας ένα φόρεμα σε παλ ροζ απόχρωση

που της πήγαινε πολύ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι over the knee boots.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα κραγιόν σε έντονη ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look με χαλαρές μπούκλες και χωρίστρα στο πλάι.

Το Fashion tip της ημέρας: Το tip της ημέρας είναι ένα! Πρόσθεσε χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου. Παλ και bold τόνοι ενώνονται για να μας φτιάξουν τη διάθεση και να μας γεμίσουν με χαρά και αισιοδοξία. Πίστεψέ μας το ντύσιμό σου μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη διαφορά στην καθημερινή σου ψυχολογία.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Φαίης στις 24/11!

Keywords
Τυχαία Θέματα