Πανάδες: Η Θεανώ Μπέλλα σας αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Μπορεί να βρίσκεστε ακόμη σε διακοπές και να απλώνετε το αντηλιακό σας σχολαστικά. Το πιθανότερο όμως είναι αμέσως μετά να δείτε πως έχετε αποκτήσει πανάδες από την έκθεση στον ήλιο.

Θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσετε αλλά αρχικά θα πρέπει να μάθετε τα πάντα για τα συγκεκριμένα σημάδια. Η αγαπημένη αισθητικός της Φαίης μας, Θεανώ Μπέλλα, είναι και πάλι εδώ για να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες. 

Οι πανάδες δεν είναι μόνιμοι λεκέδες, δηλαδή δεν βρίσκονται στο χόριο, δηλαδή στο βαθύτερο στρώμα της επιδερμίδας, αλλά στο επιφανειακό. 

Την άνοιξη και το καλοκαίρι γίνονται πιο σκούρες, ενώ τον χειμώνα πιο αποκτούν μια πιο ανοιχτή απόχρωση.

Τώρα, είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να τις αντιμετωπίσετε δραστικά. Αυτό που θα χρειαστεί είναι μερικές επισκέψεις στην αισθητικό σας, αλλά και χρήση προϊόντων περιποίησης υψηλής ποιότητας και με εξειδικευμένη δράση. Εμείς τα βρήκαμε και πρόκειται για φόρμουλες που δημιουργεί η facialist Θεανώ Μπέλλα. Οι συνθέσεις των προϊόντων βασίζονται σε μια σειρά από επιστημονικές μελέτες, και διατίθενται αποκλειστικά στο Theano Bella Spa. Τα προϊόντα αυτά δρουν άμεσα στην επιδερμίδα και την επαναφέρουν στην καλύτερη εκδοχή της ever.

H Θεανώ Μπέλλα εξηγεί πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία:Αρχικά εφαρμόζεται στην Καμπίνα ένα ήπιο μηχανικό peeling (brush)που απομακρύνει την επιδερμίδα τις στρώσεις νεκρών κυττάρων.Με αυτόν τον τρόπο οι τόποι των πανάδων αποκαλύπτονται. Στη συνέχεια εφαρμόζεται αναγεννητική-λευκαντική μάσκα με επιλεγμένα αιθέρια έλαια. Πρόκειται για ένα Ζελέ με βιταμίνες Α και Ε, που ολοκληρώνει την φροντίδα, αναγεννά  και συγχρόνως λευκαίνει την επιδερμίδα.

Η θεραπεία συνεχίζεται και στο σπίτι με τα σωστά προϊόντα: Την κατάλληλη για κάθε περίπτωση Μάσκα καθαρισμού-λεύκανσης και το Ζελέ Ρετινόλης. Ο συνδυασμός των δύο προϊόντων προσφέρει άμεσα αποτελέσματα μειώνοντας και εξαφανίζοντας τις πανάδες. Η facialist επισημαίνει πως η χρήση αντηλιακού παραμένει απαραίτητη όσο υπάρχει ήλιος.

Η πλήρης εξάλειψη των πανάδων θα γίνει λίγο αργότερα, στην περίοδο του χειμώνα, όταν θα εφαρμοστούν τα «μεγάλα» όπλα της Αισθητικής,  δηλαδή χημικό peeling με AHAs, σε συνδυασμό με ειδικές Μάσκες και Ζελέ Ρετινόλης παράλληλα με άλλες μεθόδους, όπως λέιζερ, παλμική ενέργεια και  ραδιοκύματα. Αυτές οι μέθοδοι εξαλείφουν οριστικά τις πανάδες, ομαλοποιούν το δερματικό ανάγλυφο και δίνουν στο δέρμα ομοιόμορφο χρώμα και φυσική λάμψη.!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδα σας:

Τα 5 ωραιότερα summer hairstyles της Μαίρης Συνατσάκη! Ποιο θα υιοθετήσετε σήμερα;

Η Lady Gaga έβαψε τα μαλλιά της και η επιλογή της συγκεκριμένης απόχρωσης θα σας συγκινήσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα