ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Χρυσούλα Διαβάτη

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Χρυσούλα ΔιαβάτηΠαρασκευή, Οκτώβριος 19, 2018 - 18:27

❱❱ «Η Μαρία Κορινθίου θα είναι πάρα πολύ καλή, γιατί ο ρόλος αυτός (σ.σ.: της Κατερινιώς στο έργο “Η νεράιδα και το παλικάρι”) δεν είναι της γατούλας...

... Είναι μια δυναμική κοπέλα. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπαιζε ρόλους χαδιάρικους, γατίσιους... Η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση. Είναι πολύ πιο σωστός ο ρόλος με τη Μαρία».

Την παραπάνω δήλωση έκανε η Χρυσούλα Διαβάτη στην κάμερα του «Πρωινού», όταν ρωτήθηκε περί σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ηθοποιούς που θα υποδυθούν

τον ίδιο χαρακτήρα με διαφορά 50 χρόνων. Πράγματι, κυρία Διαβάτη, η εθνική μας σταρ έπαιζε συνήθως τη γατούλα.

Η πορεία της Μαρίας Κορινθίου στην τέχνη της υποκριτικής, από την άλλη μεριά, περιλαμβάνει ρόλους τύπου «Mission Imposible», «Die Hard» και «Lara Croft». Αφήστε που μόλις ακούσει κάποιος «νεράιδα» το μυαλό του πάει πρώτα στη Μαρία και μετά στην Τίνκερμπελ!

Και δεδομένου ότι παίζετε κι εσείς η ίδια στην εν λόγω παράσταση, ας μην ξεχνάμε και το λαϊκό σοφό ρητό «αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει».

Παρ' όλα αυτά, και πάντα με σεβασμό, καλό είναι να μην προβαίνετε σε τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις προτού δούμε τη Μαρία στη σκηνή να παίζει τo Κατερινιώ.

Καλό επίσης θα ήταν να μην ακυρώνετε το παίξιμο μιας ηθοποιού που επί 50 χρόνια έχει συνδεθεί άρρηκτα από τον κόσμο με τον εν λόγω ρόλο.

Keywords
Αναζητήσεις
xrysula diavati sexy
Τυχαία Θέματα