Παίκτρια του My Style Rocks αποκαλύπτει: ”Δεν μου επιτράπηκε να κάνω αυτό που ήθελα για να προβληθούν άλλοι με συγκεκριμένο τρόπο”

Στην Μαρία Κοκολάκη και την κάμερα του Πρω1νού μίλησε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Γεωργία Μάλλιου και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο show αλλά και την κόντρα της με την Ραμόνα.

”Δήλωσα συμμετοχή στο My Style Rocks γιατί θεώρησα ότι θα κάνω γνωριμίες αν και με το θέμα styling δεν τρελαίνομαι… Τελικά δεν ήταν και τόσο διασκεδαστικό το show, υπήρξε

μια ένταση που δεν μου ταίριαζε. Είχα ένα πρόβλημα υγείας και έπρεπε να λείψω. Η παραγωγή τότε μου είπε ότι δεν θα μπορούσα να ξαναμπώ στο παιχνίδι. Στην πορεία η παραγωγή μου είπε να ξαναμπώ, είπα το ναι και μετά κατάλαβα ότι έκανα λάθος και αποχώρησα οριστικά”, εξήγησε και συνέχισε αναφερόμενη σε όσα την στεναχώρησαν στο show μόδας: ”Η ένταση, η ίντριγκα και το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκα σαν καταλύτης για άλλα πράγματα με έκαναν να φύγω. Είμαι η λεγόμενη ”γκατούλα” και λέω καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα”.

Τέλος μιλώντας για την κόντρα της με τη νικήτρια του My Style Rocks δήλωσε: ”Η Ραμόνα είχε πάρε πολύ σοβαρά το παιχνίδι και εμένα με πήρε η μπάλα λίγο άδικα. Θεωρώ ότι δεν μου επετράπη να κάνω αυτό που ήθελα, γιατί κάποιοι άλλοι ήθελαν να προβληθούν με συγκεκριμένο τρόπο”.

Η Γεωργία Μάλλιου αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έχει ένα μωράκι 8 μηνών.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Baby Boom: Γέννησε η Όλγα Λαφαζάνη

Ξέσπασε η μητέρα της Δήμητρας Ματσούκα για το τροχαίο και το ανασφάλιστο αυτοκίνητο – VIDEO

Πρω1νό: Τα σχόλια της ομάδας για την μεγάλη επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα – VIDEO

Keywords
Τυχαία Θέματα