Top 5: Αυτά είναι τα 5 beauty looks που ήταν τα ομορφότερα στο κόκκινο χαλί

Τα 90στα Όσκαρ ολοκληρώθηκαν χθες και πρέπει να ομολογήσουμε πως το κόκκινο χαλί ίσως να μπορούσε να είναι και καλύτερο. Στην πραγματικότητα, τα after party looks μας ενθουσίασαν περισσότερο αλλά εντάξει, συμβαίνει αυτό. Δεν λέμε όμως πως δεν μας άρεσε καμία εμφάνιση. Όχι, όχι, το αντίθετο! Μερικές μας άρεσαν

πάρα πολύ! Απλά δεν ήταν πολλές! Συγκεκριμένα ήταν 5 αυτές που ξεχωρίσαμε και σου εξηγούμε γιατί…

Jennifer Lawrence
Δεν θέλει και πολύ για να καταλάβεις το γιατί! Τα κυματιστά μαλλιά σε συνδυασμό με το απίθανα γατίσιο smoky στα μάτια μας κέρδισε. Όπως μας κέρδισε και ο απίθανος χαρακτήρας του παντοτινού μας girl crush!

Μargot Robbie
Ήταν τόσο clean cut και δροσερό που τσιρίξαμε! Μάλιστα, αυτό το καρέ της και αυτό το χρώμα στα μαλλιά της, θα τα βλέπουμε στον ύπνο μας για πολλές ακόμα μέρες. Εντάξει, ίσως και την ιριδίζουσα σκιά της!

Zendaya
Ήταν απλά μία θεά και αυτό γιατί λατρεύουμε τα απλά χτενίσματα. Ο απλός της κότσος άφησε το πρόσωπό της να κλέψει την παράσταση και το έκανε αφού το σοκολατένιο της smoky ήταν to die for!

Emma Stone
Λατρέψαμε το draping που έκανε με το ρουζ της όσο μισήσαμε το outfit της… δηλαδή πολύ! Ήταν ένα πολύ φρέσκο πρόσωπο και απέδειξε πως το κόκκινο χαλί δεν χρειάζεται πολλά… στο μακιγιάζ… στα ρούχα χρειάζεται.

Emily Blunt
Φόρεσε το φόρεμα που λατρέψαμε και το συνδύασε με το τέλεια διακριτικό μακιγιάζ. Μιλήσαμε για το κραγιόν της χθες, δεν μιλήσαμε όμως για το γεγονός πως το δέρμα της έμοιαζε να είναι αυτόφωτο. Winner!

Διάβασε ακόμα:

O makeup artist της Blake Lively χρησιμοποιεί το ρουζ εκεί που δεν πρέπει…

Η Τάμτα φόρεσε την τελευταία τάση στα χείλη της και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

To pixie or not to pixie? Το αιώνιο ερώτημα των αγορίστικων μαλλιών μόλις έγινε λίγο… δυσκολότερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα