Όταν η ανθρωπιά γίνεται πράξη: Η μεγάλη δωρεά του Δημήτρη Φιντιρίκου στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Δεν υπάρχει ομορφότερη εικόνα από έναν χαμογελαστό άνθρωπο, πόσω μάλλον όταν το χαμόγελό του προέρχεται από μια δική σου κίνηση.

Το Σάββατο (13/3) ο Δημήτρης Φιντιρίκος κατάφερε να προκαλέσει χαμόγελα σε ανθρώπους που σε αυτή τη δύσκολη ήδη περίοδο που διανύουμε, ήρθαν αντιμέτωποι με ακόμη ένα “χτύπημα”.

Ο επιχειρηματίας, γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο και τη βοήθεια που προσφέρει σε συνανθρώπους του σε κάθε ευκαιρία, έκανε μια γενναιόδωρη δωρεά στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας.

Μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον πρόεδρο

της ΟΝΝΕΔ Ελασσόνας, Παναγιώτη Μωυσίδη κινητοποιήθηκε έτσι ώστε να προσφέρει βοήθεια στους πληγέντες από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος βρέθηκε σε περιοχές του Δήμου Ελασσόνας και πρόσφερε στους σεισμοπαθείς τρόφιμα, νερά, είδη ατομικής υγιεινής, μάσκες, αντισηπτικά, 100 sleeping bag εξωτερικού χώρου κ.α. Μάλιστα, εντός των ημερών αναμένεται να παραδόσει ακόμη 100 sleeping bag εξωτερικού χώρου.

Φυσικά, ο επιχειρηματίας δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τα παιδιά, καθώς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν σε αυτά. Σημαντική είναι και η βοήθεια που προσφέρει στο Make-A-Wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδος).

Έτσι, ανάμεσα στα παραπάνω υπήρχαν κρουασάν και διάφορες άλλες λιχουδιές, αλλά και παιχνίδια που έδωσαν μεγάλη χαρά στα παιδιά. Η προσφορά του θα συνεχιστεί, καθώς θα στείλει ένα φορτηγό μόνο για τους μικρούς του φίλους, με παιχνίδια, ποδήλατα κ.α.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, γι’ αυτό και οι πρώτες εικόνες από τη βοήθεια που παρείχε στους σεισμοπαθείς, κυκλοφόρησαν στα social media από τοπικούς παράγοντες και άτομα που βρίσκονταν μαζί του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως σε αυτή τη σημαντική κίνηση, τον ακολούθησαν φίλοι του, αλλά και ο Μάριος Γιαννάκου, ο οποίος πρόσφατα συγκίνησε όταν ανέβηκε στην κορυφή του Ολύμπου έχοντας στην πλάτη του μια νεαρή φοιτήτρια με κινητικά προβλήματα.

Μεταξύ άλλων, ο επιχειρηματίας συνάντησε τον Μητροπολίτη Ελασσόνας, Χαρίτωνα.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χωρίς να θέλει να πει πολλά, έστειλε ένα ουσιαστικό μήνυμα. “Μην ρωτάς τι μπορεί να κάνει η χώρα σου για εσένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τη χώρα σου.”, έγραψε.

Η ανάρτηση του επιχειρηματία: 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Φιντιρίκος (@dimi_fidi)

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Μενεγάκη: Αντιδράσεις στα social media για τη μετακίνησή της εκτός Δήμου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας για την παρεξήγηση με την Αννίτα Πάνια: «Δεν έχουμε τρελαθεί να είμαστε συνεχώς στις εκπομπές»

Νάντια Μπουλέ: Αυτό είναι το μέλλον της στην “Αγγελική” μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της

Keywords
Τυχαία Θέματα