YFSF-All Star: Η ανακοίνωση της Μαρίας Μπεκατώρου για την αλλαγή που θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο!

Μία αλλαγή που πρόκεται να δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου στην έναρξη του show!

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως στο τέλος της βραδιάς οι εννέα καλλιτέχνες δεν θα πάνε όπως κάθε φορά στο buzzer για την επιλογή της μεταμφίεσης  του επόμενου επεισοδίου, αλλά οι τηλεθεατές θα διαλέξουν μια από τις μεταμφιέσεις που έκαναν στο παρελθόν και άφησαν εποχή.

«Τώρα ήρθε η στιγμή για την είδηση της βραδιάς. Το καλύτερο

σας το φιλάω για το τέλος. Απόψε το buzzer έχει ρεπό. Για την ακρίβεια είπαμε λίγο να το ξεκουράσουμε που το αγαπάμε πάρα πολύ. Αποφασίσαμε λοιπόν ως παραγωγή να σας ακούσουμε εσάς όλους και να ικανοποιήσουμε την επιθυμία σας να επαναφέρουμε τους χαρακτήρες εκείνους που τόσο αγαπήσατε και άφησαν εποχή μέσα από τους all star καλλιτέχνες μας. Ωραίο; Στο τέλος λοιπόν της βραδιάς θα μάθουμε ποιες μεταμορφώσεις που άφησαν εποχή θα απολαύσουμε ξανά σε αυτή την υπέροχη σκηνή. Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ. Θα είναι πολύ ωραίο αυτό που θα συμβεί», είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

Διαβάστε περισσότερα:

Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν!

Survivor: “Λύγισε” ο Τριαντάφυλλος με την επίθεση που δέχεται από τους συμπαίκτες του – «Βγες στον τάκο μαζί μου μαγκάκο»

«Όταν ήμουν εγώ στο MasterChef ήταν διαγωνισμός μαγειρικής, τώρα δεν ξέρω τι είναι»

Keywords
Τυχαία Θέματα