«Όσο ήμουν στο Survivor, η κοπέλα μου δεχόταν πόλεμο»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αργαούτογλου,  «The 2night show» ήταν χτες το βράδυ (23/12) ο Ηλίας Μπογδάνος.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που συμμετείχε στον περσινό κύκλο του Survivor, αναφέρθηκε στους ομηρικούς καυγάδες που παρακολουθήσαμε στο ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε πως όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, η σύντροφός του πέρασε πολύ δύσκολές στιγμές, καθώς βρισκόταν συνεχώς αντιμέτωπη με τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργία.

Για τους καυγάδες στο Survivor,

δήλωσε: «Κάποια πράγματα φαίνονταν διαφορετικά από ό,τι ήταν. Πριν από μία έκρηξη ίσως είχε προηγηθεί κάτι άλλο για να φτάσουν οι κάμερες να δείξουν την έκρηξη. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν παίκτη, το μόνο που δεν μπορώ να δικαιολογήσω είναι πως κάποιοι μπορούσαν να παίζουν κάποιο ρόλο».

Για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, που στο πρόσωπό της έχει βρει το άλλο του μισό, ανέφερε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Μπορώ να σου πω όμως ότι βρήκα έναν άνθρωπο που θαυμάζω όσο δεν έχω θαυμάσει κανέναν άλλο άνθρωπο. Είμαι πολύ τυχερός που έχω ένα τέτοιο πλάσμα δίπλα μου.

Στενοχωρήθηκα γιατί όσο ήμουν στο παιχνίδι μπορεί να αγκάλιαζα κάποια συμπαίκτριά μου αλλά να φαινόταν αλλιώς προς τα έξω. Εκεί που ο δημοσιογράφος που θέλει να βγάλει θέμα δεν θα σκεφτεί το αγόρι ή την κοπέλα που είναι πίσω. Δεχόταν πόλεμο, οι κάμερες πήγαιναν κάτω από το σπίτι της».

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

 Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: «Η ψυχή της δεν φεύγει ποτέ από κοντά μου»

Ηρώ Μουκίου: «Μετανιώνω πάρα πολύ που δεν έκανα δεύτερο παιδί»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία από τα κρατητήρια

Keywords
Τυχαία Θέματα