Ορός χεριών: Είναι το προϊόν που θα σας σώσει τους επόμενους μήνες!

Ο ορός είναι ένα από τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και τον απλώνετε πριν από την ενυδατική σας κρέμα. Προετοιμάζει το δέρμα για τις κρέμες που πρόκειται να ακολουθήσουν, του χαρίζει έξτρα υγρασία, απαλότητα και λάμψη.

Τα beauty brands γνωρίζουν πόσο απαραίτητος είναι όχι μόνο για το πρόσωπο αλλά και για σημεία του σώματος που ταλαιπωρούνται πολύ όπως είναι για παράδειγμα τα χέρια, ειδικά τώρα που χρησιμοποιείτε αντισηπτικό ή φοράτε γάντια. 

Αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησαν

ορούς χεριών που προηγούνται της κρέμας ή του balm που υπάρχουν στο νεσεσέρ σας. Περιέχουν στη σύνθεσή τους έλαια που προσφέρουν θρέψη και ενυδάτωση. Εμείς βρήκαμε τα καλύτερα. Εσείς πρέπει να αποκτήσετε το κατάλληλο πριν έρθει ο χειμώνας.

Aveda Hand Relief Night Renewal Serum: Η σύνθεσή του είναι βασισμένη στην αρωματοθεραπεία και χαρίζει στα χέρια όλα όσα έχουν ανάγκη.

La Mer The Rejuvenating Hand Serum: Ναι, η τιμή του είναι υψηλή αλλά αλλά είναι ό,τι καλύτερο για το δέρμα των χεριών σας και αξίζει να επενδύσετε.

OPI Pro Spa Protective Hand Serum: Ορός με cupuacu butter και αβοκάντο που ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα αλλά και εκχυλίσματα λουλουδιών και βιταμίνη C που χαρίζουν λάμψη.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Vanessa Hudgens: Φόρεσε την ωραιότερη neon απόχρωση eyeliner και πρέπει να την αντιγράψετε το weekend!

Τα διορθωτικά προϊόντα μακιγιάζ με ενεργό άνθρακα που πρέπει να γνωρίσετε αν έχετε θέμα με την ακμή!

Keywords
Τυχαία Θέματα