Ο hairstylist της Julia Roberts αποκαλύπτει το μυστικό των τέλειων μαλλιών της!

Από την εποχή που η Julia Roberts εμφανίστηκε με τα συγκλονιστικά κόκκινα μαλλιά στο “Pretty Woman”, έγινε το πρότυπό μας. Υπεύθυνος για το hail look της τότε ήταν ο celebrity hairstylist, Serge Normand ο οποίος συνεχίζει να βρίσκετε στο πλάι της μέχρι τώρα.

Στα χρόνια που πέρασαν την είδαμε με ξανθές αποχρώσεις, ανάλαφρες μπούκλες, υπέροχα updos αλλά πάνω απ΄ όλα μαλλιά σούπερ λαμπερά και υγιή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serge Normant (@sergenormant) στις 15 Δεκ, 2019 στις 11:37 πμ PST

Ο ίδιος σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις μίλησε για την καριέρα του αλλά και τα μυστικά του. Ξεκίνησε από το Παρίσι όπου συνεργάστηκε με τον διάσημο, Bruno Pittini. Βρισκόταν στο κέντρο της μόδας με αποτέλεσμα να βρεθεί πολύ σύντομα στα παρασκήνια των shows αλλά και σε φωτογραφίσεις γνωστών περιοδικών.

Το 1989 μετακόμισε από το Παρίσι στη Νέα Υόρκη όπου συνάντησε τον θρυλικό φωτογράφο Steven Meisel και τους Dolce & Gabbana.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serge Normant (@sergenormant) στις 12 Ιούν, 2019 στις 9:09 πμ PDT

Εκείνη τη χρονιά βρέθηκε σε φωτογράφηση του διάσημου, Herb Ritts για το Vanity Fair με εξώφυλλο την Roberts. Αγαπήθηκαν με την πρώτη ματιά. Επιμελήθηκε τα μαλλιά της και έκτοτε βρίσκετε δίπλα της σε όλες τις επίσημες και μη εμφανίσεις της.

”Εχει υπάρξει κοκκινομάλλα, καστανή, ξανθιά, με ίσια αλλά και σγουρά μαλλιά. Μακριά αλλά και κοντά μέχρι τους ώμους. Δεν φοβάται να πειραματίζεται και να τολμά” λέει ο Normant.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serge Normant (@sergenormant) στις 28 Μάρ, 2019 στις 6:06 μμ PDT

“Το μαγικό που συμβαίνει με τα μαλλιά της  Julia, είναι πως έχουν μια φυσική, απίστευτη λάμψη. Εκείνο που εγώ κάνω είναι να ξεκινώ πάντα με ένα σωστό κούρεμα. Όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν το σωστό, ανάλογα με την ποιότητα και την υφή των μαλλιών της. Και μόνο ο κομμωτής σας μπορεί να σας βοηθήσει σ’ αυτό. Στη Julia απλώνω πολύ συχνά θεραπείες επανόρθωσης και ενυδάτωσης ώστε τα μαλλιά της να έχουν ελαστικότητα. Στη συνέχεια εφαρμόζω αφρό για έξτρα όγκο πριν από το styling με τις συσκευές θερμότητας. Και πάντα χρησιμοποιώ spray χτενίσματος από τη δική μου σειρά, Dream Big, που χαρίζει στα μαλλιά της την τέλεια υφή και κίνηση. Τέλος, απλώνω ένα ξηρό λάδι στις άκρες”

Τώρα λοιπόν γνωρίζετε τα πάντα.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Τα διορθωτικά προϊόντα μακιγιάζ με ενεργό άνθρακα που πρέπει να γνωρίσετε αν έχετε θέμα με την ακμή!

Η Έλλη Κοκκίνου έκοψε πολύ τα μαλλιά της και είναι tres chic!

Keywords
Τυχαία Θέματα