Οριστικό τέλος στη φιλία της Kylie Jenner και της Jordyn Woods!

Τον Φεβρουάριο έκανε τον γύρο του διαδικτύου ένα σκάνδαλο που αφορούσε στην Khloe Kardashian και στον Tristan Thompson!

Το TMZ αποκάλυψε πρώτο πως ο μπασκετμπολίστας απάτησε για ακόμη μια φορά την ριάλιτι σταρ! Αυτό που προκάλεσε έκπληξη και… απογοήτευση στο κοινό που ακολουθεί πιστά τη διάσημη οικογένεια, είναι πως ο Tristan Thompson απάτησε την Khloe με την κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Μετά την αποκάλυψη η Khloe χώρισε οριστικά

από τον μπασκετμπολίστα, ενώ “κάρφωσε” μέσω των social media την πέτρα του σκανδάλου. «Ο χειρότερος πόνος είναι όταν πληγώνεσαι από ένα άτομο που έχεις εκμυστηρευτεί τον πόνο σου… Κάποιος πρέπει να το ακούσει αυτό: Η προδοσία σου ήταν η μεγαλύτερη ευλογία μου! Αν σε ρωτήσουν για εμένα πες τους: “Ήταν το μόνο άτομο που με αγάπησε αληθινά και εγώ την πλήγωσα!”», έγραψε στο Instagram και λίγο αργότερα έκανε unfollow την Jordyn Woods.

Οι αδερφές Kardashian αποφάσισαν να βγάλουν από τις ζωές τους τον Tristan Thompson, αλλά και την Jordyn Woods. Ιδιαίτερα δύσκολο ήταν για την Kylie Jenner, καθώς ήταν κολλητή με την Jordyn και μάλιστα, έμεναν στο ίδιο σπίτι.

Αν και μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για τα όσα έγινα, το TMZ αποκάλυψε πως η φιλία της με την άλλοτε κολλητή της έχει τελειώσει οριστικά. Μάλιστα, η Jordyn Woods τις προηγούμενες ημέρες μάζεψε όλα τα πράγματα της από το σπίτι της Kylie Jenner, όσο εκείνη απουσίαζε.

Διαβάστε ακόμη:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Πιθανότατα, η συνάντησή μας να κατέληγε σε επικό καβγά…”

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και οι ευχές για τα γενέθλια του

MasterChef: Το σχόλιο της Σπυριδούλας στην πρώτη ανάρτηση του Μανώλη στο Instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα