Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Πιθανότατα, η συνάντησή μας να κατέληγε σε επικό καβγά…”

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο περιοδικό Glow λίγο πριν από το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Η παρουσιάστρια του Alpha μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποιο είναι το πρόσωπο που θα ήθελε να συναντήσει, αλλά ενδεχομένως να καβγάδιζε μαζί του. “Θα ήθελα να συναντήσω τον Donald Trump, που είναι πάρα πολύ ανατρεπτικός και πιθανότατα, η συνάντησή μας να κατέληγε σε επικό καβγά. Έπειτα, θα ήθελα να

συναντήσω κάποιον πολύ spiritual άνθρωπο, κάποιον ινδουιστή μοναχό στο Νεπάλ. Θα ήθελα να μεταφέρω στον κόσμο κάτι από το πνεύμα και τον τρόπο σκέψης του!”, αποκάλυψε.

Μάλιστα, ανέφερε πως έχει στα σκαριά το δεύτερο βιβλίο της: “Η ιστορία πλάθεται καθώς τη γράφω, έτσι έγινε και με το πρώτο βιβλίο μου. Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής είναι άντρας και όχι γυναίκα. Έχω γράψει περίπου 50 σελίδες, αλλά δεν προλαβαίνω. Θέλω πολύ, αλλά το βιβλίο θέλει και μια ψυχική πνευματική ηρεμία, για μένα τουλάχιστον, που δεν το κάνω επαγγελματικά, αλλά το κάνω σαν εκτόνωση ψυχής. Όταν κάποια στιγμή ρολάρει η ζωή μου με τα τρία παιδιά, θα ήθελα να ξαναγράψω. Μου το είχε πει και ο εκδότης μου, ο κύριος Ψυχογιός: “Στο πρώτο βιβλίο δεν γίνεσαι συγγραφέας. Στο δεύτερο γίνεσαι!”, εξομολογήθηκε.

Τέλος, σχετικά με το αν τη φοβίζει το τηλεοπτικό της μέλλον, ανέφερε: “Δεν φοβάμαι τη δουλειά, έχω κάνει restart αρκετές φορές. Έχω αλλάξει τέσσερα κανάλια, έχω δουλέψει σε 2-3 ραδιόφωνα, σε blogs, περιοδικά. Είμαι άνθρωπος της δουλειάς, δεν με φοβίζει να επαναχαράζω την πορεία μου, ίσα ίσα με ιντριγκάρει”. Το γυαλί έχει ηλικία; “Δεν νομίζω. Βλέπεις την Ελένη Μενεγάκη που βιώνει 20 χρόνια την ίδια επιτυχία. Αν κάποιος άνθρωπος βρίσκει τον τρόπο να ενδιαφέρει τους τηλεθεατές, δεν παίζει ρόλο η ηλικία”.

Διαβάστε ακόμη:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και οι ευχές για τα γενέθλια του

MasterChef: Το σχόλιο της Σπυριδούλας στην πρώτη ανάρτηση του Μανώλη στο Instagram!

Χωρισμός στην οικογένεια Kardashians-Ποια από τις διάσημες αδερφές είναι και πάλι ελεύθερη

Keywords
Τυχαία Θέματα