Ορφέας Αυγουστίδης: «Όταν παρέδωσα τη μητέρα μου νύφη, ήταν κάτι απρόβλεπτο»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Προσωπικά» θα είναι αυτή την Κυριακή η Μαρία Τζομπανάκη μαζί με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη. Οι πρωταγωνιστές του «Σασμού» παραχώρησαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Έλενα Κατρίτση και ένα απόσπασμα αυτής προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 27/1 στο Happy Day.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο  Ορφέας Αυγουστίδης ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του, όταν συνόδευσε τη μητέρα του στην εκκλησία, προκειμένου να παντρευτεί τον σύζυγό της.

«Το κουβεντιάσαμε. Αισθανόμουν

πολύ ωραία, όταν παρέδωσα τη μητέρα μου νύφη στον σύζυγό της. Κάναμε τον γύρο του σπιτιού και την έδωσα. Είναι στιγμές που δεν ονειρεύεσαι ότι θα τις ζήσεις γιατί δεν προβλέπεται μια τέτοια στιγμή. Δηλαδή, το να είσαι γονιός και να ονειρεύεσαι ότι κάποια στιγμή θα δεις το παιδί σου φαντάρο, γαμπρό ή νύφη είναι εντάξει, αλλά δεν λες ότι έχω όνειρο να παντρέψω τη μάνα μου.

Άρα, ένιωθα πολύ ωραία, ζωντανός που ήμουν παρών και το ζούσα, έβλεπα τι συνέβαινε εκείνη τη στιγμή και ήμουν χαρούμενος που έβλεπα ευτυχισμένη τη μαμά μου δίπλα σε έναν άνθρωπο που εκτιμώ πολύ και σέβομαι. Ήταν κάτι απρόβλεπτο όχι επειδή δεν είναι φυσιολογικό απλά είναι απρόβλεπτο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ελεονώρα Μελέτη: Επέστρεψε στο «Mega Καλημέρα» μετά την κακοκαιρία «Ελπίς»

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξανά στον αέρα το Happy Day -Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας

 Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία πέφτει θύμα μιας ύποπτης ληστείας και η Άννα υποψιάζεται ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν την κίνηση

Keywords
Τυχαία Θέματα