Ορέστης Τζιόβας: “Νομίζουν όλοι ότι έχουμε πολλά χρήματα οι ηθοποιοί, επειδή…”

Ο Ορέστης Τζιόβας υποδέχτηκε στο σπίτι του στο Παγκράτι το “Πρω1νό” και τη Νάνσυ Παραδεισανού και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πώς πέρασε τον χρόνο του κατά τη διάρκεια της καραντίνας: “Πέρασα πάρα πολύ εποικοδομητικά την περίοδο της καραντίνας με προσωπική εξέλιξη. Μου έκανε πολύ καλό. Μαγείρεψα πολύ, έπαιξα πάρα πολύ playstation”.

Στη συνέχεια ο Ορέστης Τζιόβας αναφερόμενος στα επαγγελματικά του τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα να κάνει διάφορες δουλειές και εξομολογήθηκε πως δεν έχει άγχος για το πώς θα βιοποριστεί.

“Δεν έχω πρόβλημα με την

δουλειά. Θα δουλέψω οπουδήποτε. Δεν έχω δηλαδή τέτοιο θέμα, άγχος για το πως θα βιοποριστώ. (…) Για μένα είναι πάρα πολύ λογικό αυτό. Έτσι ήμουν από μικρός, δούλεψα από πολύ μικρός σαν σερβιτόρος. Την ξέρω κιόλας τη δουλειά, δεν την φοβάμαι. Από τη νύχτα βγάζεις, φυσικά, πολλά λεφτά και σίγουρα καλύτερα από οποιαδήποτε δουλειά τώρα βασικού μισθού. Δεν μου αφήνουν όμως φιλοδωρήματα γιατί νομίζουν ότι έχω λεφτά. Νομίζουν όλοι ότι έχουμε πολλά χρήματα οι ηθοποιοί, επειδή εκτιθέμεθα, μας θεωρούν χομπίστες. Λες ότι έχω τελειώσει σχολή υποκριτικής και σε ρωτάνε αν έχεις τελειώσει και κάτι άλλο!”, εξομολογήθηκε.

Όσο για τον χωρισμό του, ανέφερε: “Δεν έχει βγει ακόμα το διαζύγιο μου. Ο γάμος μου είναι κάτι που έγινε και τελείωσε. Δεν ξέρω αν θα ξαναπαντρευτώ, δεν είμαι σε φάση μονιμότητας”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Θλίψη: Πέθανε πρωταγωνιστής του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” 

Επιβεβαίωσε στο “Πρω1νό” ότι έκανε συζητήσεις για την επιτροπή του GNTM 3!  

Ο Καληώρας για το όνομα της εγγονής του: “Όμορφο αλλά και περίεργο, φωνάζεις το όνομα ‘Τζέση’ και…” 

Keywords
Τυχαία Θέματα