Η Millie Bobby Brown άλλαξε hair look και μοιάζει με star των 70’s!

Η Millie Bobby Brown μένει σπίτι και δείχνει να το απολαμβάνει. Ακολούθησε μάλιστα την τάση όλων των αγαπημένων μας celebrities που θέλει να προχωρούν σε πολύ μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά.

Μην ξεχνάτε πως και οι προσωπικοί του hairstylists δεν δουλεύουν ακόμα.  Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα θα βρεθούν και πάλι στις θέσεις τους αρχές του επόμενου μήνα.

Η αλήθεια είναι πως είδαμε μια σειρά από απίθανα looks που μας άρεσαν πολύ. Η Dua Lipa, για παράδειγμα έβαψε τα μαλλιά της αρχικά ροζ

και στη συνέχεια πορτοκαλί. Η Heidi Klum από την άλλη κάλεσε τον κομμωτή στο σπίτι της, με ασφάλεια πάντα, για να της βάψει τα μαλλιά με την ίδια να είναι super αποκαλυπτική.

Και τώρα έρχεται η Millie, η οποία απόκτησε ένα νέο retro look που την κάνει να μοιάζει με κορίτσι των λουλουδιών. Ναι, αλήθεια. Το αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός έχει πλέον μακριά, ξανθά και ανέμελα μαλλιά που πολύ της ταιριάζουν. Ανέβασε φωτογραφία που τη δείχνει να κάθετε στον κήπο της παρέα με τον σκύλο της, φορώντας το μαγιό της και  ένα μεγάλο καπέλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mills (@milliebobbybrown) στις 12 Ιούν, 2020 στις 10:09 πμ PDT

Κι επειδή θεωρούμε απίθανο να τοποθέτησε μόνη της extensions, κάτι τέτοιο είναι ακατόρθωτο άλλωστε, το πιθανότερο είναι να φοράει περούκα. Και αυτή όμως είναι άλλη μία τάση της καραντίνας.

Εμάς πάντως πολύ μας άρεσε και της προτείνουμε να το σκεφτεί σοβαρά. Εσείς τι λέτε; Πιστεύετε ότι της ταιριάζει η συγκεκριμένη αλλαγή, ή όχι;

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

Έχουν σκουρύνει οι μασχάλες σας; Δείτε το λόγο αλλά και τον τρόπο να το αντιμετωπίσετε!

Το νέο pixie της Cardi B είναι συγκλονιστικό και πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά!

Keywords
Τυχαία Θέματα