Ολυμπιακοί Αγώνες: Απογοητευμένη η Ona Carbonell-Δεν της επέτρεψαν να πάρει μαζί της τον γιο της, τον οποίο θηλάζει

Η Ona Carbonell ήρθε αντιμέτωπη με το δύσκολο δίλημμα εάν θα πήγαινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Τόκιο ή αν θα έμενε κοντά στον γιο της, τον οποίο θηλάζει.

Η Ολυμπιονίκης μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστό πως δεν της επέτρεψαν να έχει μαζί της στο Ολυμπιακό

Χωριό τον γιο της. Η αρχηγός της ομάδα σύγχρονής κολύμβησης της Ισπανίας, ήθελε διακαώς να έχει μαζί της τον γιο της, λόγω του ότι τον θηλάζει.

Παρόλα αυτά, δεν της το επέτρεψαν και η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω των αυξημένων μέτρων που υπάρχουν λόγω του κορονοϊού. Εάν ο σύζυγός της και ο γιος τους ταξίδευαν μαζί της στο Τόκιο θα έπρεπε να μείνουν σε ξενοδοχείο για είκοσι ημέρες.

Η Ona Carbonell στην ανάρτησή της τόνισε πως δεν θα μπορούσε να φεύγει από το Ολυμπιακό Χωριό και να πηγαίνει στο ξενοδοχείο τις ώρες του θηλασμού. Θα  ήταν αρκετά επικινδύνο για την ομάδα της  να μετακινείται, λόγω του κορονοϊού. Εξομολογήθηκε πως είναι απογοητευμένη που δεν μπόρεσε να έχει στο πλευρό της τον γιο της και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ona Carbonell (@ona_carbonell)

Διαβάστε ακόμη:

Σμαράγδα Καρύδη: “Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος”

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Έρχεται για 3η σεζόν στον ΣΚΑΪ με τον Τάσο Τρύφωνος

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: “Είμαι μισή μάνα τώρα. Με έχουν αναγκάσει να ζω με αναμνήσεις”

Keywords
Τυχαία Θέματα