Ολόκληρη η προανακριτική κατάθεση του πιλότου: “Είπε για μένα και τη Λυδία να ψοφήσετε και οι δύο”

Το στυγερό του έγκλημα που έχει συνταράξει το Πανελλήνιο ξεδιπλώνει καρέ – καρέ στην προανακριτική του απολογία ο 32χρονος πιλότος, που έχει ομολογήσει ότι δολοφόνησε την σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τον έρωτά μου για αυτή την κοπέλα» είπε στους αστυνομικούς και ζήτησε συγνώμη για το έγκλημά του. Ο ίδιος περιγράφει την μητέρα του παιδιού του ως επιθετική στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει το στυγερό έγκλημά του και αναφερόμενος στο μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της άτυχης κοπέλας αναφέρει πως η 20χρονη του είπε: «Δεν πάτε να ψοφήσετε και οι δύο».

Λόγια χωρίς κανένα αντίλογο πλέον, ειπωμένα από έναν άνθρωπο που επί εβδομάδες εμφάνιζε το έγκλημά του, ως το αποτέλεσμα ληστείας…

Στην προανακριτική του απολογία ο 32χρονος πιλότος αναφέρει ότι ήταν μαζί με την Καρολάιν από το και παντρεύτηκαν το 2019. Ο ίδιος μίλησε για τα προβλήματα υγείας που ανέκυψαν όταν γεννήθηκε το παιδί τους. «Για μένα η Λυδία μετά κι από αυτές τις περιπέτειες της υγείας της, είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια. Το να σας πω ότι είναι τα πάντα για μένα, νομίζω είναι πολύ λίγο» αναφέρει ο κατηγορούμενος στην αρχή της απολογίας του και συνεχίζει: «Όταν χάσαμε το πρώτο παιδάκι, η συμπεριφορά της Καρολάιν άρχισε να αλλάζει. Εκεί που ήταν όλα καλά μεταξύ μας, μπορεί για την οποιαδήποτε σημαντική ή ασήμαντη αφορμή να γινόταν επιθετική απέναντι μου. Η Καρολάιν είχε το εξής χαρακτηριστικό. Μπορεί να ήμασταν όλη την εβδομάδα μια χαρά και από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να γύρναγε ένας διακόπτης και να γινόταν επιθετική απέναντι μου ή απέναντι σε οποιοδήποτε την είχε πειράξει εκείνη τη στιγμή. Μετά από μία ώρα που θα της περνούσαν τα νεύρα, ήταν όλα μια χαρά εγώ προσπαθούσα να διαχειριστώ αυτές τις εξετάσεις της. Της πρότεινα να πάμε σε μία ψυχολόγο, εκείνη συμφώνησε και έτσι Ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε στην κυρία (…) για συνεδρίες».

Περισσότερα στο protothema.gr 

Διαβάστε ακόμη:

Άννα Βίσση: Όσα αποκάλυψε για τη συνεργασία της με την Δέσποινα Βανδή

Γεωργία Αβασκαντήρα: Δείχνει πώς είναι η κοιλιά της έναν χρόνο μετά τη γέννα και στέλνει μήνυμα!

Παντελής Καναράκης: Η αποκάλυψη για την αμήχανη στιγμή στην πρεμιέρα της παράστασης “Θηλειά”

Keywords
Τυχαία Θέματα