Γεωργία Αβασκαντήρα: Δείχνει πώς είναι η κοιλιά της έναν χρόνο μετά τη γέννα και στέλνει μήνυμα!

Ιδιαίτερα δραστήρια είναι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Γεωργία Αβασκαντήρα. Σήμερα, η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη μέσω ανάρτησης που έκανε στο προφίλ της, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα με φωτογραφία έδειξε στους followers της πώς είναι η κοιλιά της έναν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της. κι έστειλε το δικό της μήνυμα.

Διαβάστε όσα έγραψε:

“[Αυτή είναι η κοιλιά μου!!! Από μικρή έχω μάθει να δουλεύω πολύ για αυτή ή αλλιώς για το κέντρο μου, αφού στο χορό όλα ξεκινούν

από εκεί και όχι μόνο…. από πολύ νωρίς έμαθα τι σημαίνει το κέντρο μας, ο πυρήνας μας και πως πρέπει να ασχολούμαστε με αυτό!

Είχα συνηθίσει να έχω ένα άρτιο αποτέλεσμα λόγω των πολλών ωρών χορού που έχω κάνει! Στην εγκυμοσύνη μου λόγω κάποιων επιπλοκών που είχα, χρειάστηκε να κάνω αντιπηκτικές ενέσεις (για να είναι το μωρό μου καλά) με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στο δέρμα μου, αυτή η σκιά καθώς και ραγάδες!

Αν εσύ βλέπεις μια ατέλεια, μια αντιαισθητική λεπτομέρεια, εγώ το βλέπω σαν δύναμη και εμπειρία και με πολύ περηφάνια και ευγνωμοσύνη στη δείχνω, για να σου πω ότι αν για κάποιους, κάτι που έχεις πάνω σου, χαρακτηρίζεται σαν ατέλεια, για σένα μπορεί να είναι η δύναμη σου, η γοητεία σου και η περηφάνεια σου!!!]”.

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgia Avaskantira (@gavaskantira)

Διαβάστε ακόμη:

Παντελής Καναράκης: Η αποκάλυψη για την αμήχανη στιγμή στην πρεμιέρα της παράστασης “Θηλειά”

Η Φάρμα έγινε παρωδία: Απολαυστικές ερμηνείες από τους “παίκτες” έκπληξη!

Μαίρη Συνατσάκη: Η ανάρτησή της για τις δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα που προκάλεσαν σάλο

Keywords
Τυχαία Θέματα