Όλη η αλήθεια για τη σχέση της Gisele και την πρώην του συζύγου της, Tom Bradys!

Η Gisele Bündchen και η Bridget Moynahan είναι δύο εξωφρενικά ταλαντούχα μοντέλα, με εξώφυλλα και συνεργασίες σε μεγάλα περιοδικά, από το Glamour έως τη Vogue.

Ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο κοινό που συνδέει τις δύο γυναίκες, καθώς τόσο η Bündchen όσο και η Moynahan ασχολήθηκαν με τον ίδιο άνθρωπο, τον αρχηγό των Patriots της Νέας Αγγλίας, Tom Brady.

Κι ενώ όλοι γνωρίζουμε πως αυτή

η ερωτική ιστορία, Tom Brady και Gisele Bündchen, έχει happy end, το ενδιάμεσο της υπόθεσης, ας πούμε πως ήταν κάπως περίεργο.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, μετά από ένα δημοσίευμα, να σας αποκαλύψουμε την άγνωστη αλήθεια για την περίπλοκη ιστορία και τη σχέση της Gisele Bündchen με την πρώην του συζύγου της, Bridget Moynahan.

Το 2005, στο παιχνίδι της ομάδας της Μασαχουσέτης, και της ομάδας NFL, της οποίας ο Tom Brady ήταν και εξακολουθεί να είναι αρχηγός, η Gisele, που σημειωτέον, μόλις είχε χωρίσει τότε, από τον ηθοποιό Leonardo DiCaprio, είδε μία φωτογραφία του Brady, και αποκάλυψε μιλώντας στο Boston Herald (μέσω ABC News) τι σκέφτηκε για το αστέρι της ποδοσφαιρικής ομάδας, λέγοντας: “Είναι χαριτωμένος, αλλά αν έχει μια φίλη, είναι γκέι για εμένα.”

Ο Brady είχε πράγματι μία φίλη εκείνη την εποχή, και μάλιστα η σχέση του ήταν σοβαρή καθώς Brady και Moynahan ήταν για περισσότερα από δύο χρόνια μαζί.

Ήταν αυτό ένα παιχνίδι που έκανε η Gisele για τον Brady λέγοντας στο Boston Herald ότι τον βρήκε ελκυστικό;

Η ίδια έχει διαψεύσει πάντως αυτή την ιδέα, ωστόσο ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι μέχρι το τέλος του 2006, οι Brady και Moynahan χώρισαν, ενώ οι Brady και Bündchen τα βρήκαν.

Δείτε όλο το παρασκήνιο στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Η Δούκισσα Νομικού έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στο σύζυγό της!

Keywords
Τυχαία Θέματα