Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/2

Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές το ζιβάγκο, τα leather look ρούχα και οι western booties είναι από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και αν ακόμα δεν τις έχετε στην γκαρνταρόμπα σας ήρθε η ώρα να τις αποκτήσετε, αφού θα τις βρείτε όλες στα μαγαζιά σε εκπτωτικές τιμές. Και οι τρεις αυτές μπορούν να φορεθούν είτε ξεχωριστά, είτε μαζί, και να κάνετε μια εμφάνιση που να θυμίζει ενσταντανέ από street look μιας fashionistas σε κάποια Μητρόπολη της Μόδας.

Σε αυτές έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο

Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο της εταιρείας Zini που αποτελείται από ένα μαύρο ζιβάγκο, στενό και πλεκτό και μια μαύρη μίνι leatther look φούστα -φάκελος.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ασημένιους κρίκους Leio Ross και μαύρα δερμάτινα western booties με lasec cut στο πλάι και σόλα και τακούνι σε φυσικό χρώμα, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές το Eyliner Effects Faux Cils No1, τις σκιές από την παλέτα Naked της εταιρείας Urban Decay και στα χείλη το κραγιόν Rouge A Levres, Barfly Cream επίσης της Urban Decay.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά ένα τέλειο pony tail με όγκο, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Οι celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, οι fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλα τα κορίτσια που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους έχουν ήδη φορέσει αυτές τις τρεις τάσεις.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τους ωραιότερους συνδυασμούς που έχουν κάνει κατά καιρούς και σας τους παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τις παρακάτω σας αρέσει περισσότερο και θα το υιοθετήσετε και εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/2

Keywords
Τυχαία Θέματα