Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν βάψεις τα μαλλιά σου ροζ

Τα ροζ μαλλιά ή μάλλον… τα Rose Gold μαλλιά είναι το απόλυτο trend στο χρώμα για αυτό το χειμώνα. Εννοείται δεν μας αφήνει αδιάφορες και ξέρουμε πως κι εσύ έχεις μπει στον πειρασμό να το κάνεις. Επειδή κ εμείς το σκεφτόμαστε, ρωτήσαμε, ενημερωθήκαμε και μάθαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις και να ξέρουμε, πριν αποπειραθούμε να κάνουμε beauty statement με τα μαλλιά μας.

#1 Θα κάνεις ντεκαπάζ
Εκτός και αν έχεις πλατινέ μαλλιά το ντεκαπάζ δεν το γλιτώνεις. Αν μάλιστα είσαι μελαχρινή τότε θα χρειαστείς πολύ ντεκαπάζ. Είναι και λογικό… για να μπορέσεις να βάψεις τα μαλλιά σου σε ένα τόσο ανοιχτό, παστέλ χρώμα θα πρέπει πρώτα να τα αποχρωματίσεις. Το ντεκαπάζ θα φθείρει τα μαλλιά σου και ίσως να μην μπορέσεις να αποφύγεις και το κούρεμα. Μια εναλλακτική του ολοκληρωτικού ντεκαπάζ είναι οι ανταύγειες με ντεκαπάζ και έπειτα ο χρωματισμός τους αλλά αυτή η τεχνική θα δείχνει ωραία μόνο στις ήδη ξανθές.

#2 Θα πρέπει να φροντίσεις τα μαλλιά σου… πολύ
Το ντεκαπάζ όπως σου εξηγήσαμε φθείρει πολύ τα μαλλιά. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να εντείνεις την περιποίησή τους με μάσκες και ενυδατικά προϊόντα, να αποφεύγεις τα θερμά εργαλεία και γενικά να τα αφήνεις στην ησυχία τους όσο μπορείς.

#3 …και φυσικά πρέπει να φροντίσεις το χρώμα!
Δυστυχώς, το ροζ από τα μαλλιά σου θα φύγει γρήγορα. Η διάρκεια ζωής του είναι περίπου 4 βδομάδες πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει συχνά να το ανανεώνεις. Δεν μπορείς να γλιτώσεις τις επισκέψεις στο κομμωτήριο τόσο για την ανανέωση της ροζ απόχρωσης όσο και για το ρετούς της ρίζας σου.

#4 Όμως θα είναι τέλειο…
Το ροζ κολακεύει ιδιαίτερα τις θερμές αποχρώσεις επιδερμίδας και φυσικά είναι ιδανικό για τις πολύ ξανθές. Το αποτέλεσμα, αν αποφασίσεις να δεσμευτείς, θα σε αποζημιώσει πλήρως αλλά μην νομίζεις πως θα είναι εύκολη διαδικασία. Η beauty editor μας σχεδόν το έχει πάρει απόφαση (είναι ήδη ξανθιά) και σύντομα θα έχετε περισσότερες λεπτομέρειες και… εικόνα!

Διάβασε ακόμα:

Η νέα παλέτα σκιών της Kylie Jenner είναι ασορτί με τα rose gold μαλλιά της! Δες όλες τις αποχρώσεις εδώ!

#SmokeyGrayOmbre: Το τέλειο ομπρέ για μελαχρινές

OMG! OMG! Πρέπει να δεις τα μαλλιά της Emma Stone!

The post Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν βάψεις τα μαλλιά σου ροζ appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα